Filme

#filme noi #filme #zac efron #distributie film # are we officially dating

Zac Efron va juca in comedia "Are We Officially Dating?"

Zac Efron a semnat contractul pentru a juca in comedia romantica "Are We Officially Dating?". Filmul spune povestea a trei barbati care fac un pact sa ramana singuri dar care, incet-incet, incep sa se indragosteasca.

Comedia romantica "Are We Officially Dating?"

"Are We Officially Dating?" este o productie Treehouse Pictures, avandu-l regizor pe Tom Gormican. Productia va incepe in aceasta toamna in New York.

"Credem foarte mult in succesul global al acestui proiect si suntem entuziasmati sa lucram cu echipa de la Treehouse Pictures pentru a aduce filmul pe piata din Toronto" a declarat Bill Block, CEO la QED International.

Cu un rol principal in film, Zac Efron isi aduce contributia la acest proiect. Scenariul comediei romantice figureaza in topul comediilor din Black List din 2010. In cadrul Festivalului de Film de la Toronto, ar urma sa se gaseasca un distribuitor pentru "Are We Officially Dating?".

Foto: justjaredjr.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea