Filme

#_you-don-t-mess-with-the-zohan-2008 #you don't mess with the zohan #adam sandler #comedie #cronica

You Don't Mess with the Zohan - primele ecouri

You Don’t Mess with the Zohan se concentreaza pe aventurile unui agent al Mossadului, al carui vis este sa devina hair-stylist. Pasiunea s-a pentru aceasta meserie il face sa-si insceneze moartea si sa plece la New York pentru a se pierde printre tuburi de fixativ.

Primele reactii

You Don't Mess With the Zohan incepe in forta, iar Adam Sandler este de neoprit. Dar pe parcurs, nici macar farmecul actorului nu poate schimba directia gresita luata de film din cauza glumelor exagerate si repetate. Filmul va avea premiera in Romania pe 1 august.

Contra

New York Post: Cat de amuzant este filmul? Ramane la aprecierea ta pentru gulmele repetate despre hummus , homosexuali si amantele in varsta ale lui Zohan . (Lou Lumenick)

Washington Post : In final, filmul pare sa existe doar pentru ai scoate in evidenta bicepsii lui Sandler (Stephen Hunter)

San Francisco Chronicle: Cea ce ar fi putut ajunge un proiect ambitios devine un alt film tantalau din partea lui Adam Sandler. (Mick LaSalle)

New Yorker: You Don’t Mess with the Zohan poate fi caracterizat drept un copil care iti spune o gluma buna, razi, apoi ti-o mai spune inca o data (David Denby)

Hollywood Reporter: O revenire ridicola, dar geniala din partea actorului Adam Sandler (Hollywood Reporter)

Boston Globe: Daca You Don’t Mess with the Zohan nu este cel mai curajos film despre relatia dintre arabi si evrei, atunci You Don’t Mess with the Zohan este cel mai curajos film despre relatia dintre arabi si evrei, plus un ex-agent al Mosssad-ului care satisface bunicute (Wesley Morris)

Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul de Cronici Cinema.acasa.ro

Trailer You Don’t Mess with the Zohan

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea