Filme

#john turturro #filme noi #filme #woody allen #distributie film

Woody Allen, intr-o comedie regizata de John Turturro

Binecunoscutul cineast american Woody Allen va juca pentru prima data, dupa mai bine de un deceniu, intr-un film neregizat de el, in care va interpreta rolul unui proxenet.

Filmul, intitulat "Fading Gigolo" va fi regizat de John Turturro pe baza unui scenariu propriu. In distributia peliculei regasim si alte nume celebre, cum ar fi Sophia Vergara si Sharon Stone .

Turtturo si Woody Allen vor interpreta rolurile a doi buni prieteni, ramasi fara bani. Acestia decid sa se lanseze impreuna in industria prostitutiei, iar din aceasta cauza vor atrage suspiciunile comunitatii evreiesti in care traiesc.

Woody Allen a aparut pentru prima data in calitate de actor intr-un film neregizat de el in anul 2000, in comedia "Picking Up the Pieces", in regia lui Alfonso Arau .

Cineastul a fost recompensat in luna februarie cu un Oscar, pentru cel mai bun scenariu original al fimlului "Miezul noptii in Paris/ Midnight in Paris ".

Foto: msxlabs.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea