Filme

#film #jennifer lopez #rol #what to expect when you`re expecting

'What To Expect When You're Expecting', noul proiect in care apare Jennifer Lopez

Cantareata si actrita Jennifer Lopez va juca alaturi de Cameron Diaz in "What To Expect When You're Expecting", o noua adaptare cinematografica a unui ghid al femeii insarcinate, scris de Heidi Murkoff si Sharon Mazel.

Jennifer Lopez va fi Holly, o femeie care se hotaraste sa adopte un copil din strainatate, dupa ce aflla ca este sterila, scrie musicrooms.net.

Filmarile la “What To Expect When You're Expecting” vor incepe in vara acestui an, pelicula urmand sa apara pe marile ecrane in 2012.

La inceputul acestui an, Jennifer Lopez a revenit in forta pe scena muzicala, avand un succes fenomenal cu “On The Floor”, piesa interpretata alaturi de Pittbul si care contine un sample din faimoasa “ Lambada ”.

Ramane insa de vazut daca actrita americana va reusi sa faca o figura frumoasa si pe marile ecrane. Pana in prezent, J. Lo a aparut in peste 20 de filme, intre care putem aminti: “ Anaconda ”,” The Cell”, “ Shall We Dance ”, “ Gigli ”. Cel mai important rol ramane insa cel din 1997, anul in care a aparut in “Selena”, un biopic despre viata unei populare cantarete latino -americane din anii ’90.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea