Filme

#actori #distributie #Grand Budapest hotel #wes anderspn.premiera

Wes Anderson a dezvaluit distributia completa a filmului "Grand Budapest Hotel"

"Grand Budapest Hotel", noul proiect cinematografic al regizorului Wes Anderson, va avea parte de o distributie de zile mari. Intr-un interviu acordat publicatiei The Hollywood Reporter, cineastul a dezvaluit numele actorilor care au primit un rol in acest film.

Astfel, in aceasta pelicula ii vom revedea pe Edward Norton ("Fight Club"), Adrien Brody ("The Pianist"), Willem Dafoe, Harvey Keitel, Jeff Goldblum, F Murray Abraham, Mathieu Amalric si Tilda Swinton. Va avea parte de un mic rol si Owen Wilson, actor cunoscut pentru aparitiile din productiile "Wedding Crashers" (2005) si "Marley & Me" (2008).

Anderson a mai anuntat ca Saoirse Ronan va avea parte de un rol mai consistent. Acestei distributii i se alatura nume confirmate anterior: Ralph Fiennes, Bill Murray, Jason Schwartzman si Jude Law.

In ceea ce priveste actiunea din "Grand Budapest Hotel", Anderson a fost destul de zgarcit in detalii, multumindu-se sa spuna ca aceasta se va desfasura in Europa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea