Filme

#filme noi #clash of the titans #distributie film #clash of titans 2 #warner

Warner pregateste Clash Of The Titans 3

Nici nu a fost lansat cel de-al doilea episod al seriei 'Clash Of The Titans' ('Infruntarea Titanilor'), ca cei de la Warner discuta posibilitatea filmarii celei de-a treia parti.

'Wrath of Titans' (' Clash Of The Titans 2 ') va avea premiera in martie 2012, dar scenaristii Dan Mazeau si David Leslie Johnson lucreaza deja la scenariul episodului 3.

Alte informatii despre 'clash of the titans 3' nu au fost facute publice, dar este de asteptat ca personajul principal, Perseu ( Sam Worthington ), sa fie pus din nou in fata unor aventuri pe viata si pe moarte.

Actiunea din cel de-al treilea episod 'Clash Of The Titans' depinde de ceea ce se intampla in al doilea film. 'Wrath of Titans' il prezinta pe Perseu la zece ani dupa ce l-a invins pe monstrul Kraken.

Protagonistul s-a intors la meseria sa, pescuitul, si duce o viata linistita alaturi de sotia Io si de fiul Helius. Intre timp, zeii si titanii pornesc un nou razboi pentru suprematie . Zeii pierd in fata titanilor si sunt inchisi in adancurile Infernului.

Hades il detroneaza pe Zeus, iar Perseu afla ca tatal sau este pus intr-o situatie critica si ca omenirea va avea de suferit. El porneste intr-o noua lupta eroica, ajutat fiind de alti semizei.

Foto: Aceshowbiz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea