Filme

#alice in tara minunilor #bugs bunny #e.b. #paste #iepuras #filme

Vine Iepurasul! Cei mai interesanti urecheati din filme

Sarbatoarea Pastelui nu te duce imediat cu gandul la Iepurasul care ofera daruri celor mici. Si totusi, intrucat micutii il asteapta cu nerabdare, rozatorul blanos a devenit un personaj nelipsit din traditia pascala. Vrei sa le faci o surpriza placuta de Paste prichindeilor tai? Iata cativa iepuri nazdravani din filme celebre pe care le-ai putea savura in compania familiei tale!


1. Bugs Bunny

Cel mai cunoscut iepuras nazdravan este cu siguranta Bugs Bunny. Cu un accent specific Brooklyn-ului si o atitudine pe masura, Bugs Bunny a devenit rapid o emblema a Warner Bros., fenomen dovedit de longevitatea sa in inima publicului mondial.

Bugs Bunny si-a facut aparitia pe firmamentul desenelor animate in 1940, in desenul "A Wild Hare". Ani mai tarziu, a aparut si intr-un film - "Space Jam" - alaturi de celebrul baschetbalist Michael Jordan. Cum desenele animate care il au pe Bugs Bunny in rol principal sunt indragite si astazi, acestea se pot transforma intr-o modalitate perfecta de petrecere a timpului liber in vacanta de Paste!


2. Iepurii din "Alice in Tara Minunilor"

Iepurele Alb si Iepurele de Martie sunt personaje importante in cartea de aventuri "Alice in Tara Minunilor" semnata de Lewis Caroll, transpusa in repetate randuri pe marile ecrane. Primul este cel care declanseaza intreaga aventura a eroinei, iar cel de-al doilea isi face aparitia in scena "ceaiului nebunilor", alaturi de Palarier si de Bursucel.

O varianta reusita a povestii lui Lewis Caroll a fost realizata in 2010, in regia lui Tim Burton, rezultatul fiind o poveste deopotriva pentru adulti si copii, cu personaje colorate, bine conturate si un fir narativ care captiveaza pana la final.


3. E.B.

Spre deosebire de ceilalti iepurasi, E.B., din pelicula animata "Hop" (2011), este intr-adevar un iepure de Paste. Simpaticul film infatiseaza aventurile nazdravanului rozator care, in loc sa isi doreasca o viata linistita, ca distribuitor de oua colorate si dulciuri pentru copii, viseaza la o existenta palpitanta de rocker.



Sursa foto: collider.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea