Filme

#comedie #actiune #vin diesel #rol #the machine

Vin Diesel, robot in "The Machine"

Vin Diesel , starul francizei "Fast & Furious", va juca si produce comedia de actiune " The Machine ", au anuntat, marti, studiourile Metro-Goldwyn-Mayer .

Vin Diesel interpreteaza rolul unei masinarii cu chip uman, pe care Pentagonul a conceput-o in scopuri militare. Proiectul este insa dezactivat. Douazeci de ani mai tarziu, un baietel descopera robotul pe care-l activeaza si cu care incepe sa se imprieteneasca. Guvernul afla acest lucru si intentioneaza sa distruga masinaria. Personajul jucat de Diesel incepe, la randul lui, sa se ataseze de familia baiatului, pe care se simte dator s-o protejeze.

Scenariul va fi realizat de Thomas Lennon and Robert Ben Garant, aceasi echipa care a produs si scris cele doua comedii din seria “Night at the Museum”.

Deocamdata, nu se cunoaste cine va ocupa scaunul de regizor. Potrivit thewrap.com, filmarile la "The Machine” vor incepe in iarna acestui an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea