Filme

#filme noi #filme #bruce willis #sylvester stallone #trailer #the expendables 2 #trailer the expendables

Vezi trailerul 'The Expendables 2', cu Bruce Willis si Sylvester Stallone

Lionsgate lanseaza cel de-al doilea episod al seriei 'The Expendables' (' Eroi de sacrificiu '), cu Bruce Willis si Sylvester Stallone in rolurile principale. Pana la aparitia noului film al francizei, puteti vedea mai jos primul trailer oficial.

' The Expendables 2 ' este cel mai tare film de actiune, cu actori unul si unul. In afara de Mickey Rourke, care a declinat invitatia de a aparea si in sequel, restul distributiei este de zile mari: Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris , Terry Crews , Randy Couture, Liam Hemsworth, Jean Claude Van Damme, Bruce Willis si Arnold Schwarzenegger.

Cel de-al doilea episod 'Eroi de sacrificiu' reia firul intamplarilor si le aduce mercenarilor noi aveturi si pericole.

Barney Ross (Stallone) isi plateste, in sfarsit, datoriile catre Mr. Church (Willis), insa acesta din urma are o noua misiune pentru echipa de soc. La inceput, Ross a dat impresia ca nu va accepta misiunea, insa pana la urma si-a dat seama ca este un erou de sacrificiu.

Ceea ce parea 'un simplu job' se transforma intr-o adevarata provocare pentru mercenari, dupa ce unul dintre ei este ucis de inamici.

Ce pericole vor avea de infruntat eroii si cum vor fenta din nou moartea? Raspunsurile, pe 17 august 2012.

Trailer The Expendables 2



Foto: g4tv.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea