Filme

#filme noi #sherlock holmes: jocul umbrelor #trailer sherlock holmes

Vezi trailerul Sherlock Holmes: Jocul umbrelor (video)

Dupa numeroase incertitudini in ceea ce priveste filmarile, iata ca cel de-al doilea film Sherlock Holmes este pe cale sa fie lansat in cinematografe. Pana atunci, fanii francizei se pot delecta cu un trailer plin de mister si suspans.

Robert Downey Jr si Jude Law intra din nou in pielea domnului Holmes, respectiv a doctorului Watson, iar Guy Richie isi reia rolul de regizor.

Trailerul 'Sherlock Holmes: A Game Of Shadows' ('sherlock holmes: jocul umbrelor') ii prezinta pe detectiv si doctor unindu-si fortele pentru a-l invinge pe maleficul profesor Moriarty, interpretat de Jared Harris din "Mad Men". Acesta este descris in trailer ca fiind 'cea mai formidabila minte criminala din Europa'.

Filmul 'Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor va fi lansat in cinematografele din Romania pe 23 decembrie 2011.

Guy Richie a fost obligat de cei care detin drepturile asupra operei literare a lui Arthur Conan Doyle sa renunte la orice aluzie privind homosexualitatea personajelor principale. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care s-a zvonit ca pelicula va fi abandonata in stadiul filmarilor.

Trailer Sherlock Holmes : Jocul Umbrelor



Sursa foto: cinemagia.ro

Autor: Laura Galan

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea