Filme

#filme noi #filme #will smith #trailer #men in black 3 #trailer men in black

Vezi trailerul 'Men In Black III', cu Will Smith (video)

Dupa aproape zece ani, 'Barbatii in negru' se intorc pe marile ecrane. Astazi a aparut primul trailer oficial al celui de-al treilea episod al francizei ' Men In Black '.

Will Smith si Tommy Lee Jones intra din nou in pielea personajelor care i-au facut celebri: Agent J, respectiv Agent K. Misiunea celor doi este sa salveze din nou Planeta.

In 'Men In Black III', Agent J calatoreste inapoi in timp, in 1969 mai exact, si colaboreaza cu ceva mai tanarul Agent K. Rolul 'tanarului' este interpretat de Josh Brolin.

Din distributia filmului 'Men In Black III' mai fac parte Alice Eve, Emma Thompson , Michael Stuhlbarg, Nicole Scherzinger, Jemaine Clement, Bill Hader si Rip Torn.

Regia comediei S.F. ii apartine lui Barry Sonnenfeld . 'Men In Black III' va fi lansat in 3D in mai 2012. Potrivit estimarilor, MIB va avea incasari uriase, fiind un adevarat blockbuster al anului viitor.

Primele doua episoade ale seriei au avut incasari de peste 1 miliard de dolari.

Trailer Men In Black III



Foto: inquisitr.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea