Filme

#filme noi #filme #trailer #sam worthington #man on a ledge #trailer film

Vezi trailerul 'Man On A Ledge', cu Sam Worthington (video)

Nick Cassidy ( Sam Worthington ) este un politist condamnat la inchisoare pentru o infractiune pe care nu a comis-o. Pentru a-si dovedi nevinovatia, barbatul ameninta ca se arunca de pe o cladire si, intrucat nu-i stiau numele, reporterii televiziunilor l-au poreclit ' Man On A Ledge ', tradus la noi prin 'Dreptate la inaltime'.

Cassidy este un politist incoruptibil, acuzat ca a furat un diamant de 30 de milioane de dolari. Dupa ce ajunge la inchisoare, el incearca sa evadeze, pentru a putea demonstra tuturor ca a fost victima unei inscenari.

Dupa ce reuseste sa evadeze, Nick Cassidy se urca pe o cladire si joaca rolul sinucigasului, pentru a atrage atentia asupra sa. De fapt, el are un plan bine pus la punct si, in timp ce ameninta ca se arunca in gol, coordoneaza furtul diamantului de la cei care il furasera initial.

Ca sa ii reuseasca planul, politistul are nevoie de ajutorul negociatoarei ( Elizabeth Banks ). Aceasta nu este sigura daca ar trebui sa-l ajute, astfel ca Nick Cassidy este tot mai aproape de moarte .

Filmul 'Man On A Ledge' se lanseaza vineri, 27 ianuarie, in cinematografele din Romania.

Trailer 'Man On A Ledge'


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea