Filme

#filme noi #filme #madagascar #trailer #madagascar 3: europe`s most wanted #trailer madagascar

Vezi trailerul 'Madagascar 3: Europe's Most Wanted' (video)

Studiourile Pixar si DreamWorks se pregatesc sa dea lovitura in box office cu cel de-al treilea episod al francizei ' Madagascar '. Astazi a aparut primul trailer oficial al animatiei.

Leul Alex (Ben Stiller), seducatoarea domnita hipopotam Gloria ( Jada Pinkett Smith ), zebra Marty (Chris Rock) si girafa Melman ( David Schwimmer ) incearca pentru a treia oara sa se intoarca in orasul natal, New York.

La inceput, si-au dorit sa scape din Gradina Zoologica si sa fuga in salbaticie. Ajunsi in mijlocul junglei din Madagascar, cei patru prieteni cauta o cale de a se intoarce acasa.

In 'Madagascar 3: Europe's Most Wanted', Alex, Gloria, Marty si Melman dau peste o alta jungla: orasul Monte Carlo. Ei trebuie sa strabata toata Europa ca sa se poata intoarce in America, dar cum sa faca acest lucru fara sa fie observati si capturati?

Tocmai cand pareau condamnati pe viata la salbaticie, animalutele dau peste un circ ambulant. Ei bine, sub masca unor animale de circ, cei patru isi croiesc drum catre destinatia finala: New York.

Prin ce aventuri vor trece simpaticele personaje, ce pericole ii paste si cum se va incheia periplul lor prin Europa, vom afla pe 8 iunie 2012.

Trailer Madagascar 3: Europe's Most Wanted



Foto: newsworldinside.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea