Filme

#filme noi #trailer oficial #filme #amanda seyfried #trailer #distributie film #trailer film #gone

Vezi trailerul 'Gone', cu Amanda Seyfried (video)

este pe cale sa faca un nou rol impresionant. Noua pelicula in care joaca, ' ', va fi lansata pe 24 februarie, insa atunci puteti vedea trailerul plin de mister si suspans .

In ' Gone ', Amanda Seyfried interpreteaza rolul lui Jill, o femeie care sustine ca in urma cu un an a scapat ca prin urechile acului din mainile rapitorului ei. Cand lucrurile pareau ca s-au intors pe fagasul normal, Jill descopera ca sora sa mai a disparut de acasa.

Atunci ii revin in minte imagini cu rapitorul si isi da seama ca aceasta i-a sechestrat sora si ca planuieste sa o ucida. Politistii nu cred in povestea spusa de Jill, asa ca nu pornesc in cautarea surorii sale. Disperata, Jill se inarmeaza si incearca sa afle detalii care sa o duca spre rapitor, dar acum ea este cea considerata periculoasa. Cu politia pe urmele sale, Jill incearca sa-si faca singura dreptate.

Scenariul filmului ar fi fost de-a dreptul banal, daca nu ar fi dus spectatorul pe doua cai diferite: oare spune Jill adevarul sau totul se petrece in mintea ei? Oare sora sa chiar a fost rapita sau este doar o plasmuire a imaginatiei lui Jill?

Regia filmului 'Gone' ii apartine lui Heitor Dhalia. Din distributia filmului face parte si romanul .

Trailer Gone



foto : filmonic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea