Filme

#filme noi #american pie #trailer #trailer film #american pie: reunion #trailer american pie

Vezi trailerele 'American Pie: Reunion'(video)

Studiourile Universal vor lansa in primavara anului viitor pelicula ' American Pie : Reunion'. Pana atunci, puteti vedea mai jos doua trailere oficiale.

'American Pie : Renunion' ii prezinta pe protagonistii celorlalte trei episoade la zece ani dupa absolvirea liceului.

Aventurile celebrei serii 'American Pie' au inceput in urma cu 12 ani. In 1999, patru adolescenti din Michigan incearca din rasputeri sa-si piarda virginitatea inainte de terminarea liceului.

Acele vremuri, in care distractia era principala prioritate, au apus. Acum, fiecare are propria familie, unii au devenit mai responsabili, iar altii au ramas la fel de natangi. Dupa zece ani de la absolvirea liceului, colegii de altadata decid sa se reuneasca, pentru o ultima petrecere si pentru a demonstra ca prietenia lor este la fel de stransa ca in timpul scolii.

Iata, pe scurt, ce s-a mai intamplat cu protagonistii 'American Pie': Jim Levenstein şi Michelle Flaherty devin parinti, Kevin Myers s-a despartit de Victoria si s-a insurat cu Ellie, iar Oz Ostreicher o duce cel mai bine dintre toti: are o iubita noua, pe nume Mia, si o casa incredibila in Malibu.

american pie: reunion ( Trailer 1)



American Pie: Reunion (Trailer 2)



Foto: atbreak.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea