Filme

#look #david fincher #foto #the girl with the dragon tattoo #lisbeth salander #rooney mara

Vezi cum arata Rooney Mara in rolul lui Lisbeth Salander in "Girl with the Dragon Tattoo" (FOTO)

Despre remake-ul lui The Girl With the Dragon Tattoo , regizat de David Fincher , se vorbeste aproape zilnic pe site-urile de film. Filmarile sunt in curs in Suedia si toata lumea asteapta luna decembrie si lansarea peliculei.

Dupa cum se stie, in rolul principal, cel al hackeritei lesbiene , Fincher a ales-o dupa o serie de probe dure pe Rooney Mara, tanara actrita cu care a mai lucrat si la The Social Network.

Mara a suferit schimbari radicale de look (o tunsoare punk, piercinguri in sprancene , nas si buze, cateva tatuaje si sprincene decolorate…toate in aceeasi zi), fiind de nerecunoscut in pictorialul realizat pentru revista W, editia pentru luna februarie 2011 .

Sursa foto: wmagazine.com

In paginile aceleiasi publicatii, , pritre care s-a numarat si Scarlett Johansson.

Sursa foto: wmagazine.com

“Inainte sa citesc cartile nu credeam ca pot juca acest rol. M-am inchis in casa si timp de o saptmana am citit toate cartile si m-am hotarat ca vreau sa joc personajul lui Lisbeth. Dar nu credeam ca am vreo sansa la el”, a spus Mara in articolul din revista W.

Actrita a vorbit si despre scena cu care a dat proba si care l-a convins pe Fincher s-o distribuie in film. “David a adaugat scena violului in ultimul moment. Mi-am zis «Doamne, chiar vorbeste serios». Am facut un prim test si apoi inca unul in saptmana urmatoare. Am filmat scena la metrou in LA, aveam deja parul tuns si eram machiata ca Lisbeth. In fiecare zi imi cereau altceva. Intr-o luni, David m-a sunat si l-am intrebat ce mai vrea sa-mi mai fac la par de data asta. Dar mi-a spus ca am primit rolul, desi nu citisem inca scenariul”, a povestit Rooney Mara.

Avand in vedere succesul trilogiei lui Stieg Larson si a filmului suedez, cu siguranta, rolul din The Girl With the Dragon, o va transforma pe Rooney Mara in vedeta. Premiera mult-asteptatului film are loc pe 26 decembrie.

Vezi pictorialul cu Rooney Mara pe site-ul oficial al W Magazine.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea