Filme

#regizor #faimos #angelina jolie #cleopatra #paul greengrass

Vezi ce regizor faimos ar putea s-o transforme pe Angelina Jolie in "Cleopatra"

Umbla zvonul prin targul de la Hollywood ca Cleopatra , filmul care era in prim plan in urma cu ceva timp, si-ar fi gasit un regizor.

Fie ca va vine sa credeti sau nu, regizorul James Cameron a cochetat o vreme cu ideea de a semna proiectul cinematografic despre una dintre cele mai faimoase femei din istorie, regina Cleopatra a Egiptului. Insa Cameron s-a retras din proiect la fel de rapid cum a aparut si avonul, caci urmatorii ani si-i va dedica continuarilor Avatarului.

Cum un lungmetraj despre o asemenea figura istorica are nevoie de un regizor pe masura, producatorul Scott Rudin ( True Grit ) a dezvaluit pentru Collider.com ca cei de la Sony Pictures sunt “foarte aproape” de a aduce la bordul proiectului un regizor faimos. Desi Rudin nu a vrut sa faca public numele cineastului care urmeaza sa-si puna semnatura pe Cleopatra (in 3D!), toate zvonurile il indica pana acum pe Paul Greengrass.

Pe de alta parte insa, reporterii de la Deadline.com noteaza ca implicarea lui , Fantastic Voyage sau o noua ecranizare dupa Treasure Island, asa ca ar avea timp suficient sa se ocupe de povestea fascinanta a Cleopatrei.

Producatorii au deja o lista cu regizorii pe mana carora ar putea ajunge scenariul Cleopatrei dupa cum explica Scott Rudin. “Este o versiune complet diferita despre Cleopatra, mult mai matura si mai sofisticata. Nu este doar o femeie seducatoare. Este prezentata ca politician, strateg, razboinic. In filmul lui Joseph Mankiewicz (filmul Cleopatra din 1963), Elizabeth Taylor este o seducatoare si atat. Trebuie se tinem cont de faptul ca biografiile Cleopatrei au fost scrise de barbati. Aceasta este prima scrisa de o femeie. Avem o idee minunata despre cum sa-i spunem povestea. Multi regizori sunt interesati de proiect, insa sunt foarte putini cei cu care vom si purta discutii.”

Scenariul se bazeaza pe cartea lui Stacy Schiff, Cleopatra: A Life, si va fi adaptat de Brian Helgeland ( Robin Hood ). Angelina Jolie este principal candidata pentru rolul Cleopatrei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea