Filme

#calatorie #vedete #interdictie calatorie

Vedete care au interdictie de a calatori in anumite tari

Sunt cunoscuti in toata lumea si au facut istorie in domeniul lor de activitate. Cu toate acestea, desi notorietatea de care se bucura ii ajuta sa deschida anumite usi, exista si cateva tari care nu ii simpatizeaza, drept pentru care au primit interdictie sa calatoreasca in spatiul lor. Iata care sunt cateva dintre vedetele de talie mondiala carora li s-a interzis sa viziteze anumite tari.


Brad Pitt

Brad Pitt nu poate vizita China. Oficialitatile de aici i-au interzis accesul pe teritoriul chinez dupa ce actorul a jucat in "Sapte ani in Tibet". Guvernul a fost de parere ca filmul a prezentat in mod negativ ofiterii militari chinezi, in timp ce Dalai Lama este portretizat in mod compatimitor. David Thewlis, un alt actor din film, alaturi de regizorul Jean-Jacques Annaud, au fost de asemenea interzisi.


Paris Hilton

In 2010, dupa ce a ajuns in Japonia, autoritatile vamale de aici nu i-au permis accesul mostenitoarei lantului hotelier Hilton in tara lor. Totul din cauza unei probleme legate de droguri pe care Paris a avut-o in SUA.

Vedeta dorea sa-si promoveze parfumul si vestimentatiile la Tokio, insa dupa ce a fost chestionata timp de 6 ore, Paris s-a intors in tara sa natala. Nu este prima vedeta de talie mondiala care nu a primit acceptul de a intra in Tara Soarelui Rasare, Rolling Stones si Paul McCartney avand si ei probleme.


The Beatles

In 1964, John Lennon si compania nu au putut intra in Israel deoarece autoritatile se temeau ca muzica lor ii va influenta negativ pe tinerii evrei. Aceasta nu a fost prima oara cand trupa a starnit controverse.


Snoop Dogg

Baiatul rau al hip-hopului american, Snoop Dogg, este interzis in mai multe tari din cauza problemelor sale cu drogurile. Intre anii 2006 si 2010, lui Snoop i-a fost interzis accesul pe teritoriul Marii Britanii, in Australia intre 2007 si 2008.

Cea mai recenta interdictie a primit-o in urma cu un an in Norvegia. Autoritatile de aici i-au interzis sa mai calce pe teritoriul lor timp de doi ani pentru ca l-au prins marijuana asupra sa in timp ce incerca sa intre in tara.




Sursa foto: freshhdwallpapers.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea