Filme

#sex+and+the+city #kim cattrall #totul despre sex #samantha din totul despre sex

Vedeta „Sex and The City”, Kim Cattrall, se simte marginalizata

Kim Cattrall nu mai vrea sa mai joace in roluri de femei cu apetit sexual dezvoltat! Actrita a declarat ca se simte marginalizata pentru ca agentii de casting sunt reticenti in a o angaja pentru roluri diferite de cel care a consacrat-o, Samantha din "Totul despre sex".

Kim Cattrall a dezvaluit ca se loveste de greutati cand vine vorba de obtinerea unor roluri la varsta de 54 de ani, cu atat mai mult cu cat directorii de casting se feresc sa o distribuie in roluri diferite de cel care a consacrat-o, potrivit contactmusic.com. "Nimeni nu vrea sa ma angajeze cu exceptia cazului in care joc rolul Samanthei Jones. Stii cum e sa ai 54 de ani si sa fii marginalizat? Nu e deloc mai usor pe masura ce imbatranesti", a declarat actrita.

Acasta a adaugat ca prejudecatile de la Hollywood nu sunt ceva nou pentru ea si ca a fost cooptata in roluri de femeie cu o sexualitate puternica de tanara. "Am fost catalogata ca fiind un personaj cu o sexualitate puternica inca de cand eram la inceputul carierei. Daca vrei sa-ti gasesti de lucru ca actrita, nu ca ospatarita, devii sexy", a declarat actrita.

Luna trecuta, Kim Cattrall a marturisitca a trebuit sa se ingrase 9 kilograme pentru a interpreta rolul unei prostituate iesite la pensie, in filmul Meet Monica Velour.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea