Filme

#filme noi #filme #kung fu panda #kung fu panda 3

Va aparea "Kung Fu Panda 3"?

Cea de-a treia parte a aventurilor ursului Po si a prietenilor sai (Tigres, Crane, Viper, Monkey si Mantis) este unul din proiectele pe care cei de la Dreamworks au anuntat ca le au in lucru.

"Avem in acest moment zece filme aflate in productie si opt sau noua in pre-productie sau intr-o forma avanasata a dezvoltarii scenariului", a declarat Bill Damaschke, directorul de creatie al Dreamworks. El a subliniat ca printre noile productii aflate acum in lucru se afla atat continuari ale unor francize de succes, cat si filme noi, menite sa aduca un suflu plin de viata in universul animat al studiourilor.

Alte proiecte aflate in orarul Dreamworks ar fi "Rise of The Guardian" (Guillermo Del Toro si The Croods) si "Me and My Shadow"- inspirat de peripetiile pinguinilor din Madagascar.

Primele doua filme "Kung Fu Panda" au avut incasari globale de peste 1,2 miliarde dolari, potrivit informatiilor furnizate de presa internationala.

Foto: moviewallpaper.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea