Filme

#filme noi #filme #james bond #skyfall # trailer skyfall #film nou james bond

Urmareste primul trailer al lui "Skyfall", noul film cu James Bond

Primul trailer oficial al lui "Skyfall", noul film din seria "James Bond", a debutat, luni, pe Internet.

Daniel Craig intra pentru a treia oara in pielea lui James Bond. In noul film, relatia dintre Bond si M, sefa sa, trece prin grele incercari. Trecutul acesteia se intoarce sa o bantuie, iar intreaga agentie MI6 se afla sub atac.

"Skyfall" este una dintre cele mai asteptate pelicule ale anului. Noul film va avea premiera pe 26 octombrie in Marea Britanie, respectiv 9 noiembrie in SUA.

Regia lui "Skyfall" este semnata de Sam Mendes. Din distributia acestei productii mai fac parte Javier Bardem, Dame Judi Dench, Naomie Harris, Berenice Marlohe, Ralph Fiennes, Albert Finney, Ben Whishaw, Helen McCrory, Ola Rapace si Tonia Sotiropoulou.

In alta ordine de idei, 2012 este un an special pentru franciza "James Bond". Cu ocazia implinirii a 50 de ani de la aparitia lui "Dr. No", primul film al seriei, se va lansa un boxset Blu-ray cu toate cele 22 de pelicule aparute pana in prezent. Lansarea va fi pe data de 24 septembrie.

Skyfall (trailer)


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea