Filme

#romania #liam neeson #numarul 1 #box office #unknow

Unknown - numarul 1 in box office-ul romanesc

Filmul Unknown //Necunoscutul, cu Liam Neeson in rolul principal, a fost lider in box office-ul romanesc de weekend, inca de la premiera, cu incasari de 300.162 de lei si 15.964 de spectatori, informeaza Agentia Champions.

Unknown/Necunoscutul , care are la baza romanul omonim al lui Didier van Cauwelart, aduce pe marile ecrane o poveste enigmatica si originala. Liam Neeson este doctorul Martin Harris. Acesta pleaca alaturi de sotia sa ( January Jones ) in Berlin pentru a participa la o conferinta de specialitate. Insa, in urma unui accident cumplit de masina, Martin se trezeste pe un pat de spital, confuz si fara sa aiba idee cum a ajuns acolo. La scurt timp, constata stupefiat ca nimeni nu il recunoaste si este privit ca un strain chiar si de catre sotia lui. Filmul este adus pe marile ecrane romanesti de MediaPro Distribution .

Pe cea de-a doua pozitie in box office-ul romaneste se afla I Am Number Four/Numarul patru, cu incasari de 241.132 de lei si 14.157 de spectatori.   I Am Number Four /Numarul patru spune povestea a noua copii cu puteri extraordinare si a insotitorilor lor, singurii supravietuitori ai unui razboi de pe planeta lor natala, Lorien. Ei s-au stabilit pe Terra, protejati fiind de o vraja datorita careia nu pot fi ucisi decat intr-o anumita ordine. Dusmanii lor au ucis deja trei, iar protagonistul este, desigur, numarul patru.

Pe locul al treilea s-a clasat comedia romantica No Strings Atached/ Fara obligatii, cu Ashton Kutcher si Natalie Portman in rolurile principale. Pelicula a avut incasari de 206.971 de lei si 11.946 de spectatori. 

Locurile patru si cinci sunt ocupate de  productia  The Eagle/Acvila legiunii a IX-a (cu incasari de 187.810 lei si 9.847 de spectatori)., respectiv animatia Gnomeo si Julieta 3D (cu incasari de 125.491 de lei si 6.260 de spectatori).

Cinematografele romanesti au avut in weekend, in total,  incasari de 1.513.662 de lei si 81.614 spectatori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea