Filme

#underworld #rise of the lycans #trilogie #prequel #bill nighy #michael sheen #_underworld-rise-of-the-lycans-2009

Underworld: Rise of the Lycans - primele ecouri

Urmand cronologia francizei, Rise of the Lycans este de fapt prima parte, iar actiunea filmului are loc inainte de cele doua productii, care au avut-o drept protagonista pe Kate Beckinsale.

Povestea din Rise of the Lycans urmareste razboiul vechi de sute de ani dintre vampirii aristocrati (Death Dealers) si varcolaci sclavi (Lycans). Candva in Evul Mediu, un tanar Lycan pe nume Lucian ( Michael Sheen ) devine conducatorul varcolacilor si se razvrateste impotriva lui Viktor (Bill Nighy), regele vampir care ii facuse sclavi. Lucian este ajutat in lupta de catre iubita sa Sonja (Rhona Mitra).

Primele reactii

Criticii au remarcat efortul urias depus distributia competenta, dar sunt de parere ca Underworld: Rise of the Lycans este un prequel inutil si de nedeslusit. Filmul va avea premiera pe marile ecrane romanesti pe 6 februarie.

Contra

Boston Globe: Regizorul Patrick Tatopoulos a fost responsabil cu crearea efectelor speciale in primele doua parti si a facut o treaba buna. Din pacate, colaborarea directa cu actorii nu este punctul sau forte (Joel Brown)

New York Times: Spre deosebire de Bill Nighy, care lasa o urma de amuzament pe toate replicile si gesturile, Michael Sheen pare ca isi ia mult prea in serios atributiile de monstru (Manohla Dargis)

Toronto Star: Underworld: Rise of the Lycans este un prequel inutil. Doar fanii disperati sa vada inceputul conflictului dintre vampiri si varcolaci vor primi ceva din acest film (Jason Anderson)

Entertainment Weekly: Bill Nighy si Michael Sheen fac tot posibilul ca sa scoata ceva din acest material, dar rise of the lycans este cu usurinta cel mai prost film din seria Underworld (Clark Collis)

ReelViews: Poveste nu este altceva decat o copie a celor din Underworld si Underworld: Evolution. Asta inseamna ca daca le-ai vazut pe primele doua, a treia nu va reusi sa te incante cu nimic (James Berardinelli)

Pro

Variety: Performantele actorilor sunt suficient de puternice incant pot mentine lucrurile interesante chiar si atunci cand nu se intampla nimic interesant (Joe Leydon)

USA Today: Underworld: Rise of the Lycans este suprinzator de amuzant, majoritatea energiei venind din partea actorilor principali (Claudia Puig)

Trailer Underworld: Rise of the Lycans

Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul de Cronici Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea