Filme

#harrison ford #sean connery #clint eastwood #nicolas cage #The Expandables 3 #refuz

Un veteran al Hollywood-ului l-a refuzat pe Stallone pentru un rol in "The Expandables 3"

Actorul Sean Connery a refuzat un rol in productia "The Expendables 3", chiar daca proiectul cinematografic aduce impreuna cele mai mari nume ale filmelor de actiune din perioada anilor '80- '90.

Sean Connery a fost rugat de regizorul Simon West si de insusi Sylvester Stallone sa se alature distributiei din seria "The Expendables"/"Eroi de sacrificiu", pentru un onorariu de 610.000 de lire. Legenda Seriei "James Bond" a refuzat propunerea, mentionand ca s-a retras oficial din activitate.

Proiectul "The Expandables 3" isi propune sa ii coopteze in echipa pe Clint Eastwood, Nicolas Cage, Harrison Ford, Mel Gibson si Wesley Snipes, adica pe cei mai cunoscuti eroi de actiune ai tuturor timpurilor.

In vara anului 2012 a fost lansata productia "Eroi de sacrificiu 2", din a carei distributie au facut parte Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Bruce Willis, Jean-Claude Van Damme si Arnold Schwarzenegger.

Sean Connery si-a inceput cariera cinematografica in anii '60 si a devenit cunoscut odata cu rolul agentului secret 007, din celebra serie "James Bond".

Actorul scotian a fost omagiat in 2006 de Institutul American de Film, care i-a decernat un premiu pentru intreaga sa cariera.

Sursa foto: aceshowbiz.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea