Filme

#inception #inceputul #vis #dvd #christopher nolan #leonardo dicaprio #provideo #blu ray

Un simplu vis poate deveni Inceputul, acum pe Blu-ray si DVD!

Cu siguranta cel mai asteptat film al anului, Inceptul/Inception este disponibil incepand cu 7 decembrie pe Blu-ray si DVD, putand fi achizitionat din toate magazinele partenere Pro Video .

Christopher Nolan, care semneaza atat scenariul, cat si regia si productia filmului, a inceput conturarea lui inca de acum zece ani. Fascinat de lumea viselor si de ceea ce poate crea mintea umana in starea de somn, Nolan aduce la suprafata in Inceputul/Inception o lume spectaculoasa a viselor. Subiectii pot impartasi acelasi vis, dar  mai presus de orice il pot crea de la zero si actiona ca si cum ar fi in realitate. 

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) este un hot experimentat in furtul celor mai ascunse secrete aflate in subconstientul uman. Inducand starea de vis subiectilor, acesta reuseste sa afle informatii confidentiale , care tin de lumea inselatoarea a spionajului corporativ. Un thriller captivant, Inceputul/Inception aduce o noua perspectiva asupra uneia dintre cele mai complicate dimensiuni ale fiintei umane: subconstientul.

Filmat in sase tari de pe patru continente diferite, Inception/Inceputul cu siguranta iti va capta atentia la maxim, reunindu-i in aceeasi echipa pe Leonardo DiCaprio, Ellen Page, Joseph Gordon-Levitt, Tom Hardy, Ken Watanabe si Marion Cotillard.

Lansarea pe DVD si Blu-ray a renumitei pelicule este insotita de o serie de surprize pentru cumparatori. Astfel, in perioada  7 decembrie 2010 – 31 ianuarie 2011, toti cei care vor achizitiona DVD-ul sau Blu-ray-ul marcat cu un sticker special vor putea castiga un Led TV Full HD cu sistem home cinema cu Blu-ray player oferit de Samsung. 
Tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti pe baza informatiilor din flyer-ul aflat in DVD sau Blu-ray pe site-ul //www.provideo.ro/inceputul/, incepand cu 7 decembrie si sa va asigurati un loc in cursa pentru premii.

Trailer Inception:


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea