Filme

#filme noi #athos #hollywood multiplex #cascador #distributie film #cei trei muschetari 3D

Un roman a fost dublura lui Athos in Cei muschetari 3D

Alaturi de nume consacrate ale cinematografiei internationale - Orlando Bloom, Milla Jovovich, Christoph Waltz sau Matthew Macfadyen - la realizarea filmului " Cei trei muschetari 3D " a participat si cascadorul roman Valentin Vasilescu, unul dintre cei mai cautati specialisti din acest domeniu. Maestru al exploziilor, al masinilor in flacari si al dresajului ecvestru, cele mai recente cascadorii ale lui Valentin pot fi admirate pe marile ecrane din Romania, din 14 octombrie,
in filmul " Cei trei muschetari 3D."


In cea mai recenta ecranizare a romanului lui Alexandre Dumas, Valentin a fost dublura actorului principal Matthew Macfadyen si, referitor la cat de dificila este meseria de cascador si experienta acestui film, el a declarat: "Cel mai mult simt provocarea cascadoriilor atunci cand sunt pe punctul de a le face, iar amintirile placute si satisfactia reusitelor sunt de nepretuit. Imi iubesc meseria, tocmai pentru ca mi-a oferit ocazia de a lucra cu nenumarate staruri ale cinematografiei internationale: Milla Jovovich, Renee Zellweger, Nicole Kidman, Jude Law, Steven Seagal si multi altii. In afara de Orlando Bloom, pe care nu l-am intalnit, am stat de vorba cu toti actori principali din "Cei trei muschetari 3D" si toti au fost super. Milla este o persoana exceptionala din toate punctele de vedere, extrem de glumeata si relaxata."

De asemenea, echipa de productie a filmului "Cei trei muschetari 3D" a apelat la forte romanesti si pentru a realiza costumele specifice acelei epoci. Din cauza imaginii stilizate pe care si-o doreau, designerul Pierre-Yves Gayraud si echipa sa au fost nevoiti sa creeze peste 400 de costume lucrate manual. Pierre-Yves explica: "Am creat costumele in trei tari diferite. Am inceput intr-un atelier din Paris, unde am realizat prototipurile si am lucrat la imaginile pe care vroiam sa le cream atat pentru barbati, cat si pentru femei. Odata ce am stabilit acest aspect, ne-am mutat in Romania pentru a incepe productia efectiva a costumelor. De-abia in prima saptamana a lunii august am ajuns in Munchen, pentru a face probe cu actorii care urmau sa le poarte. A fost o provocare imensa din punct de vedere al sincronizarii si al volumului de munca."

Avand ca pasiune principala echitatia, valentin vasilescu a incheiat multiple colaborari internationale de succes in calitate de cascador sau de horse master, cele mai importante titluri din palmaresul sau fiind: "Dracula the Impaler", "Highlander - End Game", "Dark Prince", "Cold Mountain", "7 Seconds", "Pumpkinhead III", "Mammouth", "William & Catherine: A Royal Romance", "Born to Raise Hell", " Youth Without Youth ", "Seed of Chucky", "Jacquou le croquant", "Funny Money" si multe altele.

Si cum orice legenda poate avea un nou inceput, filmul "Cei trei muschetari 3D" readuce aventura pe marile ecrane, din 14 octombrie, in cinematografele: "Hollywood Multiplex" (Bucuresti si Oradea), "CinemaPRO", "Movieplex", "The Light Cinema", "Cinema City" (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Pitesti), "Cityplex" (Constanta, Brasov, Bucuresti), "Odeon Cineplex Cluj", "Cinema Phoenix" (Pascani), "Centrul Cultural Eugen Ionescu" (Slatina), "Grand Mall Cinema" (Satu Mare), "Patria"(Craiova), "Cinema Florin Piersic" (Cluj), "Cinema Premiera" (Ploiesti), "Cinema Arta" (Sibiu). Un film distribuit de "MediaPro Distribution".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea