Filme

#filme noi #trailer oficial #filme #trailer #trailer film # the iron lady # meryl street

Un nou trailer pentru The Iron Lady, noul film in care joaca Meryl Street

Un nou trailer international pentru "The Iron Lady", adaptarea pentru marile ecrane a vietii lui Margareth Thatcher, prima femeie prim-ministru din istoria Marii Britanii.

Din cate se poate observa si din trailer, filmul va prezenta nu numai cariera politica a lui Thatcher, ci si aspecte din viata sa personala.

Doamna de Fier a Marii Britanii este portretizata de Meryl Strep . Actrita povesteste intr-un film despre aceasta noua provocare din cariera sa: "M-a solicitat la maximum acest rol, dar a fost un privilegiu să o portretizez. Chiar a fost o onoare. Inca nu sunt de acord cu multe dintre tacticile si politicile ei, dar simt ca ea a crezut in ele si ca au izvorat dintr-o convingere onesta. Doamna de Fier nu a fost un politician cosmetizat, care se schimba dupa cum bate vantul pentru a fi in pas cu vremurile. A ramas fidela crezului ei si asta este un lucru dificil de realizat".

"The Iron Lady" este regizat de Phyllida Lloyd si urmeaza sa fie lansat in cateva cinematografe din SUA pe data de 30 decembrie. Pelicula va rula in restul cinematografelor incepand cu data de 6 ianuarie.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea