Filme

#film romanesc #filme noi #tudor giurgiu #despre oameni si melci #regizorul tudor giurgiu

Tudor Giurgiu a terminat de filmat Despre oameni si melci

Regizorul Tudor a terminat saptamana trecuta filmarile la cel de-al doilea lungmetraj al sau. Film, intitulat provizoriu " Despre oameni si melci " este o coproductie romano-franceza, dupa un scenariu semnat de Ionut Marineci, conform evz.ro.

Actiunea din "Despre oameni si melci" se intampla in Romania, la inceputul anilor '90. Pelicula infatiseaza povestea unor muncitori care lucreaza intr-o fabrica falimentara. Lucrurile se schimba dupa ce unul dintre salariati descopera cum poate sa-si salveze colegi de la somaj si sa-si readuca fabrica pe linia de plutire.

Filmarile au durat sase saptamani si s-au desfasurat in locatii din Bucuresti, Amara, Targoviste, Calarasi, Breaza si Ploiesti. Iata cativa dintre actorii care figureaza in distributia acestei productii: Andi Vasluianu , Dorel Visan , Monica Barladeanu, Andreea Bibiri, Valeria Seciu , Jean Francois Stevenin, Robinson Stevenin, Ion Besoiu , Ovidiu Crisan, Ion Grosu, Clara Voda, Alina Berzunteanu, Puya.

"Despre oameni si melci" va avea premiera in vara lui 2012.

Foto: Iaa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea