Filme

#transporter #jason statham #cronica #primele ecouri #franciza #luc besson #_transporter-3-2008

Transporter 3 - primele ecouri

Jason Statham revine in rolul fostului mercenar neinfricat, Frank Martin. Acesta este fortat sa o transporte pe Valentina (Natalya Rudakova), fata lui Leonid Vasilev (Jeroen Krabbe), presedintele unei agentii de protectia mediului din Ucraina.

Valentina a fost rapita, asa ca Frank trebuie sa o duca de la Stuttgart la Budapesta, pana ajunge la Odessa, Marea Neagra. Cu ajutorul inspectorului Tarconi, Frank va incerca sa intoarca situatia impotriva celor care l-au fortat sa o transporte pe Valentina.

Primele reactii

Criticii sunt de parere ca Transporter 3 este inferior primelor doua parti ale francizei. Filmul duce lipsa de energie, iar cascadoriile nu aduc nimic nou. Transporter 3 poate fi vizionat pe marile ecrane romanesti din 23 ianuarie 2009.

Contra

Toronto Star: Cum iti dai seama ca o serie de film se afla in pericol? Atunci cand incepe sa-si bata joc de propria premiza. Regulile obsesive ale lui Frank, despre ce, cat si cum transporta, sunt calcate in picioare (Peter Howell)

San Francisco Chronicle: Transporter 3 este cel mai prost film din serie si o dezamagire rara din partea producatorului francez Luc Besson (Peter Hartlaub)

USA Today: Nu stiu cum a reusit, dar Jason Statham a iesit cu demnitatea intacta din acest asa zis thriller (Claudia Puig)

Globe and Mail: Cand vrei sa vezi un film de actiune fara perdea, vrei cel putin ca  actiunea sa fie distractiva. Aici Transporter 3 pica (Liam Lacey)

Hollywood Reporter: A treia oara se lasa cu o explozie – si nu in sensul bun al cuvantului (Michael Rechtshaffen)

Boston Globe: Cu cat mai multe continuari , cu atat mai putin entuziasm si interes. Aceasta propozitie este valabila inca din 2002 (Wesley Morris)

Pro

Salon.com: Seria Transporter este considerata de multi o placere vinovata. Probabil ca asa as fi spus si eu daca as fi simtit vreun pic de vina in aceste filme (Stephanie Zacharek)

Entertainment Weekly: Noua formula face minuni si nu are pretentii (Lisa Schwarzbaum)

Washington Post: Pentru cei care cred ca mai mult inseamna mai bine, Transporter 3 poate insemna cel mai bun film al seriei (Mike Mayo)

Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul de Cronici Cinema.acasa.ro

Trailer Transporter 3

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea