Filme

#filme gratis #filme online #download filme

Topul site-urilor unde poti vedea filme gratis

Cei care au o conexiune la Internet au la dispozitie colectii intregi de filme de fictiune, documentare si animatii . Nici nu e nevoie de stiinta intr-ale navigarii si download-ului pentru ca aceste site-uri iti ofera filmul in formatul de care are nevoie utilizatorul.

Internet Archive e ca o biblioteca uriasa cu mii de filme clasice, aranjate in rafturi pe genuri – noir, drame, comedii, animatii, horror, sci-fi, pentru copii, potrivit filmreporter.ro.

Mii de documentare dintre cele mai provocatoare, acide si emotionante lansate in ultimii ani sunt stocate pe Freedocumentaries.org.

Din 1995 , emol.org sau Entertainment Magazine tot strange filme si le adauga in colectia proprie. Desi site-ul nu arata foarte bine, titlurile sunt bine indexate si impartite pe categorii.

Putini stiu ca, pe langa uriasa baza de date, IMDb are si un sertar cu filme si clipuri care pot fi vizionate gratis.

DolceTV.ro are filme vechi , din colectia pe care o detine si archive.org dar si titluri mai noi.

Publicdomaintorrents.net ofera peliculele in formate pe care celelalte website-uri nu le au: iPod, Playstation PSP, Microsoft Zune .

Libraria jaman.com e foarte generoasa, insa nu cu cei din Romania, din pacate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea