Filme

#actori #filme #hollywood #incasari filme #vedete extern #actori bani # actori supraevaluati #profit film

Topul actorilor supraevaluati de la Hollywood

Cele mai mari staruri hollywoodiene castiga milioane de dolari pe film. In timp ce unele isi merita salariul cu prisosinta, altele sunt supraevaluate, considera criticii.

Revista Forbes a intocmit un top al acestor celebritati, bazat pe raportul dintre remuneratia acordata si incasarile de pe urma ultimele lor trei filme in care acestea au jucat. Curios sa vezi ce vedeta a fost supraevaluata in 2013? Citeste mai jos si vei afla!

1. Adam Sandler

Adam Sandler (47 de ani) este unul dintre putinii actori care pot cere peste 15 milioane de dolari pentru un film. Desi este bine pentru contul sau bancar, nu este cea mai buna decizie a studiourilor care decid sa colaboreze cu el. Potrivit estimarilor Forbes, cele mai recente trei filme ale sale (exceptie face "Grown Ups 2", intrucat sondajul revistei s-a incheiat pe 1 iunie) - "Jack si Jill", "Baiatu' tatii si "Hotel Transilvania" - au generat incasari medii de 3,40 dolari pentru fiecare dolar cu care a fost platit starul.

2. Katherine Heigl

Pe locul al doilea se afla actrita Katherine Heigl. Nici ea nu a avut prea mare succes la public cu filme precum "Un cuplu mortal" sau "Face toti banii". Astfel, in medie, pentru fiecare dolar castigat, frumoasa blonda din "Anatomia lui Grey" a realizat un profit de 3,50 dolari.

3. Reese Witherspoon

Podiumul actorilor supraevaluati este completat de Reese Witherspoon. Actrita se afla in mijlocul unei perioade in care isi reinventeaza cariera. A aparut in filme cu buget redus, precum "Mud", si se concentreaza pe afacerea ei, o companie de productie. In ultimele trei filme in care a jucat, Witherspoon a realizat un profit mediu de 3,90 dolari, raportat la fiecare dolar castigat.

4. Nicolas Cage

Forbes nu a luat in calcul si "The Croods", filmul de animatie pentru care Nicolas Cage si-a imprumutat vocea, dar daca ar fi facut-o, cu siguranta actorul nu ar fi intrat in acest top, intrucat pelicula a avut incasari de 587 de milioane de dolari la nivel global. Astfel, pentru fiecare dolar cu care a fost platit, Cage a returnat un profit mediu de 6 dolari.



sursa foto: forbes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea