Filme

#filme #top filme #topmodele filme

Topmodele care au devenit celebre in filme

Stiai ca Charlize Theron sau Rosie Huntington-Whiteley au fost topmodele inainte de a deveni actrite? Iata-le pe cele mai faimoase femei care au coborat de pe podiumuri si au ajuns pe covorul rosu de la Hollywood, ca actrite principale in filme de succes.

Halle Berry

Halle Berry a inceput ca Miss Ohio, iar acum este prima actrita de culoare care a castigat un premiu Oscar, pentru rolul din filmul Monster's Ball/Puterea dragostei. Desi la inceput Berry a primit doar roluri marunte datorita aspectului fizic, aceasta a dovedit ca poate mai mult, motiv pentru care a primit cateva roluri principale in filme de exceptie.



Foto: manswersonline.com

Charlize Theron

Charlize Theron este originara din Africa, insa cariera ei a inceput la 16 ani, la Milano, acolo unde a castigat un conscurs de frumusete, La 17 ani, Theron a ajuns la New York, acolo unde si-a incerca norocul ca balerina. Charlize a fost descoperita intr-o banca, in timp ce se certa cu functionarul care ii spunea ca cecul sau este respins. Astfel, actrita a fost descoperita de un impresar care i-a recomandat cursuri de actorie si care a ajutat-o sa apara in filmul Avocatul Diavolului.



Foto: topnews.in

Milla Jovovich

Originara din Ucraina, Milla Jovovich a fost un top model de talie internationala, cunoscuta mai mult pentru rolul din productia Ziua Independentei, Resident Evil, dar si pentru Al Cincilea Element. Milla Jovovich interpreteaza mai nou rolul maleficei Milady din filmul 3D Cei trei muschetari/The Three Musketeers (care a avut premiera in Romania in octombrie 2011).



Foto: inquisitr.com

Diane Kruger

Pe Diane Kruger o recunosti din filmul Troia, in care apare alaturi de Orlando Bloom si Brad Pitt. Diane Kruger era extrem de faimoase pe podiumurile de moda in anii '90, cand facea senzatie cu parul ei blond si pielea sa incredibil de alba, specifica zonei nordice.

Diane Kruger a mai aparut in filme precum Farewell, My Queen , Special Forces sau Unknown.



Foto: stud-center.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea