Filme

#costume #filme #iron man #ghost #Mark XLVII #Deep Space #Heartbreaker #omul de otel

Top costume incredibile pe care le-am putea admira in Iron Man 3!

Partea a treia a francizei "Iron Man" este cu siguranta unul dintre cele mai asteptate filme ale anului. Pelicula va avea premiera la finele lunii aprilie si promite sa fie un adevarat deliciu pentru fanii filmelor Marvel si nu numai. In asteptarea premiereii "Omului de Otel 3", iata cu ce costume impresionante are toate sansele sa ne ia ochii personajul interpretat de Robert Downey Jr.!


1. Costumul Mark XLVII

In primele doua parti ale francizei "Iron Man", Omul de Otel imbraca o serie de costume, de la Mark I la Mark VII. In cea de-a treia parte, va trece direct la Mark XLVII (Mark 47)! Explicatia este oferita de faptul ca ultra performanta armura este corelata nanotehnologiei Extremis si ii permite lui Tony Stark sa o controleze cu ajutorul mintii!


2. Costumul Deep Space

In benzile desenate care il au drept personaj central pe Omul de Otel, Tony Stark concepe primul costum Deep Space in anii '80. La vremea respectiva, acesta era dotat cu propulsoare, gel protector impotriva actiunii fortei gravitationale etc. Dupa cate se pare, cel putin o scena din viitorul "Iron Man 3" va include folosirea unei armuri Deep Space - in clipa in care Omul de Otel traverseaza atmosfera Terrei si se aventureaza in spatiul cosmic.


3. Costumul Heartbreaker

Nu se cunosc foarte multe detalii despre costumul Heartbreaker, insa ceea ce este evident este faptul ca acesta este o varianta imbunatatita a armurii Mark XLVII. Se zvoneste ca Iron Man va purta acest costum performant in timpul bataliei finale impotriva personajului negativ, Mandarin, dar si a altor raufacatori ale caror abilitati au fost imbunatatite multumita tehnologiei Extremis.


4. Costumul Ghost

Costumul Ghost - care in benzile desenate poarta denumirea de Mark XXVII - este confectionat dintr-un compozit ceramic ultra performant, combinat cu o poliamida de tipul Kevlar-ului. Aceasta armura ii ofera Omului de Otel protectia de care beneficiaza purtand costumul sau standard, insa, pe langa aceasta, il face imposibil de detectat de radare si nu numai.

Totodata, costumul Ghost este acoperit cu placute holografice, care ii permit lui Iron Man camuflarea in orice mediu. Nu se stie deocamdata daca si in ce secvente din "Iron Man 3" aceasta armura sofisticata va fi inclusa.



Sursa foto: screenrant.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea