Filme

#filme #dirty dancing #Speed 2: Cruise Control #Dirty Dancing: Havana Nights #Batman and Robin #Blues Brothers 2000 #continuari filme

Top continuari slabe ale unor filme grozave

Producatorii de filme isi asuma un risc imens in momentul in care decid sa realizeze continuari ale unor pelicule de succes. Si daca exemplele pozitive nu lipsesc, cele mai multe continuari ale filmelor grozave sunt cel putin dezamagitoare. Iata patru dintre cele mai dezastruoase continuari ale unor filme de succes!


1. Speed 2: Cruise Control (1997)

"Speed" a fost pelicula care l-a transformat pe Keanu Reeves dintr-un ilustru necunoscut intr-un star al cinematografiei americane si s-a bucurat de succes atat in randul criticilor (filmul a si castigat doua premii Oscar), cat si in randul publicului. Nu acelasi lucru se poate spune despre continuarea sa, "Speed 2: Cruise Control", in care, de altfel, Keanu Reeves nu s-a mai implicat.

Scenariul slab si absenta vedetei incontestabile - Keanu Reeves - din primul film au transformat "Speed 2: Cruise Control" intr-un esec lamentabil.


2. Dirty Dancing: Havana Nights (2004)

Pelicula originala, cu Patrick Swayze si Jennifer Grey, se bucura astazi de statutul de film-cult, iar replici precum "nobody puts Baby in a corner" sau scena de dans in care Johnny o ridica pe Baby au facut istorie.

Continuarea peliculei, realizata la 17 ani distanta, are in spate o poveste cat se poate de serioasa - cea a expatilor americani in Cuba dinaintea erei Fidel Castro , care insa nu a reusit sa transforme filmul intr-un sequel care sa se apropie macar de nivelul originalului.


3. Batman and Robin (1997)

Desi include o pleiada de actori faimosi - George Clooney, Uma Thurman, Arnold Schwarzenegger si altii, pelicula "Batman si Robin" aproape a ingropat franciza "Batman", concretizandu-se mai degraba intr-un film cu accente de parodie decat intr-unul serios.

Chiar si ignorand jocul actoricesc slab si replicile neintentionat hilare, filmul nu reuseste sa faca cinste francizei "Batman".


4. Blues Brothers 2000 (1998)

Pelicula originala, "The Blues Brothers" (1980), a fost un real succes in parte datorita actorului John Belushi. Continuarea, lansata 18 ani mai tarziu, a inlocuit replicile amuzante si inteligente cu unele plictisitoare si a transformat intreaga actiune intr-una neverosimila, inserand momente de magie nereusite.



Sursa foto: sarahnetcom2012.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea