Filme

#anne hathaway #dakota fanning #natalie portman #actrite cuminti #roluri riscante

Top actrite cuminti care au acceptat roluri riscante

Si-au construit un nume la Hollywood acceptand roluri de fete ingenue. Ulterior, au demonstrat ca se pot mula foarte bine si pe roluri mai complexe de atat, in care nu s-au sfiit sa isi dezvaluie nurii si sa renunte definitiv la imaginea de "fete inocente". Este vorba despre o serie de actrite cuminti din Cetatea filmului american care au indraznit o schimbare in cariera in roluri riscante.

In data de 5 aprilie, cinematografele romanesti se vor imbogati cu o noua pelicula: "Spring Breakers" ("Vacanta de primavara"). Comedia interzisa minorilor le aduce in prim-plan pe doua foste "fete cuminti" ale Americii, Selena Gomez si Vanessa Hudgens, care au acceptat roluri complet opuse celor cu care isi obisnuisera fanii. Iata si alte actrite care au facut alegeri similare:


1. Anne Hathaway

Simpatica Anne Hathaway a devenit cunoscuta publicului mondial multumita rolurilor din filme precum "The Princess Diaries" si "Ella Enchanted". Ulterior, pentru a demonstra ca talentul sa actoricesc ii permite sa intre si in pielea unor personaje mai complexe, a schimbat registrul si s-a implicat in proiectul "Havoc", un film presarat cu nuditate, droguri si multa violenta.

Alegerile ulterioare nu au facut decat sa ii confirme statutul de stea la Hollywood: "Brokeback Mountain", "The Devil Wears Prada", "Rachel Getting Married", "Les Miserables" (pentru care a si castigat un premiu Oscar).


2. Dakota Fanning

Dakota Fanning a fost un copil-vedeta, astfel ca, odata ce a depasit anii copilariei, s-a vazut nevoita sa isi reconfirme statutul in Cetatea filmului american.

Chiar daca si-a socat audienta cu rolul din filmul "Hounddog", unde personajul sau devine victima unui viol, publicul a perceput-o ca pe o tanara actrita matura abia odata cu rolul din "The Runaways". Desi avea la vremea respectiva doar 17 ani, Dakota Fanning a aparut in tinute provocatoare si a filmat o scena de sex in compania actritei Kristen Stewart.


3. Natalie Portman

Natalie Portman a devenit cunoscuta datorita rolului din filmul "Leon", pe cand avea doar 12 ani. Chiar daca rolul nu era neaparat al unei micute ingenue, urmatoarele sale alegeri i-au construit imaginea de actrita "cuminte": "Where the Heart Is", "Garden State", "Star Wars". In 2004, insa, a schimbat foaia si a acceptat un rol provocator in drama "Closer", unde a intrat in pielea unei stripteuze. Apoi, in 2010, a facut rolul carierei sale, in filmul "Black Swan", pentru care a fost recompensata cu un premiu Oscar.



Sursa foto: fanpop.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea