Filme

#desene animate #film de animatie #top filme

Top 6 filme de animatie scurte

Filmele scurte de animatie se pot dovedi o alegere inspirata pentru cei care isi doresc sa se amuze, fara sa fie fani declarati ai acestui gen de productie cinematografica. De-a lungul timpului, cateva asemenea filmulete s-au dovedit a avea un succes considerabil. Care sunt cele mai simpatice filme scurte de animatie, descopera in continuare!

 

1. Geri's Game

Acest filmulet de animatie a castigat un premiu Oscar in 1998 si spune povestea lui Geri, un batranel care joaca sah impotriva sa. Culmea, nici macar nu castiga! Cu toate acestea, la un moment dat, norocul sau se schimba... Iar miza este una suprinzatoare!



 

2. Partly Cloudy

Un filmulet de animatie cu o poveste induiosatoare, "Partly Cloudy" are doua personaje simpatice: o barza si un nor de furtuna. Acestia doi, impreuna cu celelalte personaje animate, ofera raspunsul la o intrebare arzatoare: de unde vin copiii?



 

3. Jack -Jack Attack

Cel mai tanar personaj din filmul de animatie "Incredibilii", Jack-Jack este eroul filmuletului "Jack-Jack Attack". Ramas in grija bonei Kari, care accepta sa il supravegheze o noapte, micutul Jack-Jack isi dezvaluie puterile... incredibile.



 

4. For the Birds

Un alt filmulet de animatie amuzant infatiseaza un stol de pasari care se instaleaza pe un fir de telegraf. Inghesuiala le face pe acestea sa devina usor iritate in momentul in care o pasare mult mai mare li se alatura. Drept urmare, pasarile mai mici incep sa o ia peste pe picior. Intr -un final, insa, se dovedeste ca acela care rade la urma... rade mai bine.



 

5. Presto


Presto este un magician care isi doreste cu disperare sa fie celebru si bogat. Insa, din pacate, nu se bucura nici macar de aprecierea iepurelui sau care, de altfel, sufera de foame. Pentru a reusi sa puna laba pe o masa consistenta, iepurele Alec este nevoit sa se foloseasca de cateva metode mai putin obsinuite.



 

6. BURN -E


Un filmulet de animatie ce amineste de Wall-E, "Burn-E" spune povestea unui robot care incearca sa se intoarca pe Axiom si sa faca sa functioneze o lampa. Ghinionul de care are parte micutul robot ar descuraja orice om, insa nu si pe Burn-E!

Pixar's Burn-E from danny q on Vimeo.



Foto: flickshticks.posterous.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea