Filme

#kevin costner #top filme #filme kevin costner #top filme kevin Costner

Top 6 filme cu Kevin Costner

Kevin Costner este unul dintre cei mai populari actori ai ultimilor 25 de ani. A aparut in zeci de filme, unele dintre ele dovedindu-se adevarate succese de box-office.

Iata cateva dintre cele mai importante repere din filmografia lui Costner.


6. The Postman (1997)


Actiunea lui "The Postman" se desfasoara in 2013, intr-o America devastata de un razboi nuclear. Un vagabond (Kevin Costner) devine peste noapte un soi de erou al americanilor, dupa ce accepta slujba de postas. In aceasta calitate, el imparte scrisori vechi de 15 ani, scrise in perioada in care SUA inca era considerata cea mai mare putere mondiala.

In cateva luni, The Postman strange suficienti prozeliti pentru a porni o revolutie. In acest fel, el va incearca sa redea Americii stralucirea de altadata.


5. The Bodyguard (1992)


In "The Bodyguard", Costner intra in pielea lui Frank Farmer, un fost agent CIA angajat s-o protejeze pe cantareata Rachel Marron (interpretata de Whitney Houston).

Pelicula a fost nominalizata la doua premii Oscar: "Best Music, Original Song" si "Best Music, Original Song".


4. A Perfect World (1993)


Kevin Costner il interpreteaza pe Butch Haynes, un evadat periculos, care il ia ostatic pe Phillip 'Buzz' Perry. Intre cei doi se cimenteaza o stransa prietenie, care va fi pusa in pericol de Red Garnett (Clint Eastwood), seriful trimis sa-l captureze pe Butch.


3. Robin Hood: Prince of Thieves (1991)


"Robin Hood: Prince of Thieves" este una dintre cele mai reusite ecranizari a aventurilor faimosului haiduc britanic. Alaturi de Kevin Costner, in film mai apar si alti actori de prima mana: Sean Connery, Morgan Freeman, Christian Slater. Din 1991 si pana in prezent, pelicula a reusit sa stranga incasari de peste 390 de milioane de dolari.


2. The Untouchables (1987)


In "The Untouchables", Kevin Costner il portretizeaza pe Eliot Ness, un agent federal care incearca sa-l captureze pe temutul gangster Al Capone, interpretat magistral de Robert de Niro.


1. Dances With Wolves (1990)


Povestea locotenentului american care se imprieteneste cu un trib de indieni i-a adus lui Kevin Costner singurele Oscaruri din cariera. La gala Oscar din 1990 filmul a fost premiat la categoriile "Best Director", respectiv "Best Picture".



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea