Filme

#vedete #casatorie #tinerete

Top 5 vedete care s-au casatorit la varste fragede

In zilele noastre majoritatea cuplurilor se hotarasc sa-si uneasca destinele dupa varsta de 27 de ani.

In lumea showbiz-ului sunt insa numeroase cazuri de vedete care au sfidat statisticile actuale si au hotarat sa se casatoreasca de la varste fragede.

Cat de stabile au fost aceste casatorii va las descoperiti singuri in cele ce urmeaza.

 

Macaulay Culkin - Rachel Miner
 

 

Pe Macaulay Culkin il stiti. Este copilul-actor care in anii ’90 a fost “ Singur acasa ” nu de una, ci de trei ori. Despre Macaulay Culkin multi spun ca este cel mai de succes copil-minune al cinematografiei de la Shirley Temple incoace.

Macaulay a simtit in 1998 ca este momentul sa devina barbat cu verigheta pe deget, la varsta de 18 ani. Aleasa inimii sale era Rachel Miner.  Casatoria nu a durat decat patru ani, cuplul divortand in 2002.

Se pare ca motivul divortului era faptul ca Rachel vroia sa se dedice vietii de familie, in vreme ce Culkin isi dorea sa revina in lumea filmului, pe care o abandonase la varsta de 14 ani.
 

Avril Lavigne - Deryck Whibley
 

Cantareata Avril Lavigne s-a cunoscut cu Deryck Whibley, solistul trupei Sum 41, cand artista avea 17 ani. Dupa ce Avril a implinit 19 ani, cei doi au deveni iubiti. Lucrurile insa au evoluat rapid si peste inca doi ani, cuplul si-a oficializat relatia.

Din pacate, mariajul lor nu a durat decat trei ani, pe 9 octombrie 2009 Avril Lavigne depunand actele de divort. Chiar daca nu mai sunt oficial impreuna, Avril si Derryck au ramas amici. Mai mult decat atat, Deryck s-a oferit so ajute pe Avril sa-si produca cel de-al patrulea album de studio.
 

Jessica Simpson - Nick Lachey
 

Actrita si totodata cantareata americana Jessica Simpson este faimoasa pentru promisiunea pe care a facut-o de fata cu toata lumea: aceea de a ramane virgina pana cand se va casatori.

Nu stim daca s-a tinut sau nu de cuvant,  insa stim cu certitudine ca Jessica s-a maritat in 2002, la varsta de 22 de ani, cu  Nick Lachey, chiar daca acesta era cu sapte ani mai in varsta decat ea.

Dragostea a tinut fix trei ani, exact ca-n cartea lui Frederic Beigbeder.  Separarea s-a produs in 2005, iar divortul a fost finalizat in iunie 2006. In prezent, Jessica si-a refacut viata, logodindu-se cu  jucatorul de fotbal american Eric Johnson .  Coincidenta sau nu, logodna a fost anuntata la zece zile dupa Nick Lachey facuse acelasi lucru, insa cu vedeta TV Vanessa Minnillo.
 

Angelina Jolie - Johnny Lee Miller
 

Si Angelina Jolie s-a maritat de tanara. La 21 de ani, senzuala fiica a lui Jon Voight  i-a spus “Da” lui Jonny Lee Miller, un actor cu care a jucat in pelicula "Hackers" (1995).

“Minunea” a durat trei ani.  Totusi, dupa divort Jolie a ramas in continuare prietena cu Miller. “Cred ca este cel mai bun sot pe care si l-ar dori o fata. I voi iubi iubi mereu; eram prea tineri (n.r. – pentru casatorie )”, marturisea  mai tarziu Angelina Jolie.

In 1999, anul in care a divortat, Angelina Jolie s-a indragostit din nou. De data aceasta a ales un actor mult mai copt, Billy Bob Thornton, care putea sa-i fie tata. Diferenta mare de varsta (20 de ani) nu i-a impiedicat pe cei doi sa se casatoreasca un an mai tarziu. Actrita nu a avut noroc nici de aceasta data, divortand in 2004, dupa doar patru ani de casnicie.

In prezent, Angelina Jolie este iubita lui Brad Pitt, formand asa-zis cuplul Brangelina, una dintre cele mai mediatizate perechi de la Hollywood.
 

Britney Spears - Kevin Federline
 

Multi o vedeau pe Britney Spears casatorita cu Justin Timberlake, cel care i-a fost iubit pret de trei ani.


Britney nu a tinut insa cont de pronosticurile celor din jurul sau.  Britney Spears a socat o lume intreaga cand s-a casatorit in Las Vegas, fara ca nimeni sa stie, cu Jason Allen Alexander, prietenul ei din copilarie.

Se intampla pe 3 ianuarie 2004, cand Britney avea 23 de ani. Decizia a fost luata dupa o noapte de betie. Curajul dat de alcool a tinut doar 55 de ore, casatoria fiind ulterior anulata.

Opt luni mai tarziu, Britney facea alta traznaie - se casatorea cu Kevin Federline, unul dintre dansatorii sai.  Inca de la inceput, atat fanii cantaretei, cat si presa, nu au privit cu ochi buni aceast mariaj. Casatoria cu Kevin Federline a durat mai putin de doi ani, timp in care Britney a devenit mamica de doua ori.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea