Filme

#julia roberts #pretty woman #filme julia roberts

Top 5 filme cu Julia Roberts

Julia Roberts este una dintre cele mai interesante aparitii in lumea filmului din ultimele doua decenii. A reusit sa devina celebra in " Pretty Woman ", film in care i-a dat replica experimentatului Richard Gere. Ulterior, Julia Roberts a reusit consolideze statutul de vedeta aparand in alte filme, cu care i-a multumit pe cinefili, dar si pe critici.

5 My Best Friend's Wedding (1997)

Julia Roberts si Cameron Diaz lupta in acest film pentru inima aceluiasi barbat. Problema cea mare este ca personajul interpretat de Roberts a fost la un moment dat impreuna cu individul respectiv, dupa despartire cei doi devenind buni amici.

"My Best Friend's Wedding" a primit cate trei nominalizari la Globurile de Aur si la MTV Movie Awards .

4 Eat Pray Love (2010)

Aflata la rascruce de drumuri, dupa divort, Liz Gilbert (Julia Roberts) isi ia un an de pauza de la slujba si decide sa faca cel mai trasnit lucru din viata sa: sa calatoreasca in diferite colturi ale lumii. In timpul calatoriei sale, se bucura de experiente fascinante, totul culminand o poveste de dragoste .

3 Pretty Woman (1990)

"Pretty Woman" ilustreaza o poveste de dragoste aparent imposibila: el, un miliardar care-si poate permite absolut orice; ea, o femeie usuratica careia ii lipsesc cei sapte ani de acasa. "Pretty Woman" i-a adus Juliei Roberts prima nominalizare la Oscar.

2 Sleeping with the Enemy (1991)

"Sleeping with the Enemy" este un adevarat film cult al anilor '90. Julia Roberts joaca ireprosabil rolul unei femei care, in incercarea de a scapa de sotul sau brutal, isi insceneaza moartea si fuge sub o noua identitate.

1 Erin Brokovich (2001)

In acest film, Julia Roberts este Erin Brokovich, mama singura, fara slujba si lipsita de noroc. Cand este data in judecata din cauza unui accident de masina , se pare ca norocul a parasit-o complet. Ea reuseste sa-l convinga pe avocatul sau, Ed Masry, sa o angajeze la firma lui de avocatura.

Lucrurile incep sa se schimbe dupa ce Erin incepe sa investigheze un caz in care este implicata compania de gaze si curent. Ea descopera ca acesta companie cumpara in secret pamant pe care a deversat deseuri toxice, poluand zonele rezidentiale. Sapand mai adanc, Erin se trezeste implicata in tr-unul dintre cele mai mari procese din istoria SUA. Rolul din "Erin Brockovich" i-a adus Julie Roberts primul si deocamdata singurul premiu Oscar din cariera.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea