Filme

#cinema #top filme #filme celebre # filme comedie # filme drama

Top 5 filme care iti aduc zambetul pe buze

Cu agitatia si stresul care ne inconjoara astazi, nici nu este de mirare ca poti trece prin perioade in viata mai putin faste. Sunt perioade cu care ne confruntam toti intr-o etapa sau alta a vietii, cand letargia sau sentimentul de neputinta pun stapanire pe noi si refuza sa mai plece.

Una dintre metodele eficiente de a combate depresia o reprezinta filmele. Da, ai citit bine: atunci cand ai probleme, ingaduie-ti o binemeritata pauza si urmareste una dintre aceste pelicule. S-ar putea sa iti faca mai bine decat crezi!

1. The Pursuit of Happyness (2006)

"In cautarea fericirii" este un film care trebuie vazut nu numai cand treci printr-o perioada mai dificila. Este o pelicula care te indeamna sa-ti urmezi visul si sa nu te dai batut indiferent de obstacolele care apar in cale. In film, Will Smith interpreteaza rolul unui comis-voiajor care preia custodia fiului sau si lupta pentru un viitor mai bun.


2. Forrest Gump (1994)

Un alt film care te va face sa reflectezi mai mult asupra vietii este si "Forrest Gump". In ciuda unui IQ scazut, Forrest Gump, interpretat magistral de Tom Hanks, reuseste sa gaseasca succesul in tot ceea ce isi propune in viata. Filmul te invata sa renunti la prejudecati si sa te bucuri de ceea ce ai.

 

Citeste si:

Staruri de cinema super-istete. Vezi cine are o inteligenta sclipitoare

3. Love Actually (2003)

Dintre toate comediile romantice, "Love Actually" are cate ceva pentru fiecare. Filmul urmareste vietile amoroase a opt cupluri diferite din Anglia, cu o luna inainte de sarbatoarea Craciunului.



 

4. Rocky (1976)

Chiar si numai ascultand coloana sonora a filmului "Rocky" si tei vei simti mai motivat ca niciodata! Silvester Stallone iti aminteste ca trebuie sa perseverezi in tot ceea ce faci si rezultatele nu vor intarzia sa apara.


5. The Blind Side (2009)

Este povestea adevarata a unui campion la fotbal american, jucatorul de culoare Michael Oher. Abandonat de tatal sau, cu o mama dependenta de droguri, "Big Mike" este luat sub aripa sa si ajutat sa razbeasca de Leigh Anne Tuohy, interpretata de Sandra Bullock. "Blind Side" iti arata valoarea generozitatii si cum poti reusi daca fie si o singura persoana crede in tine.


sursa foto: popcornreel.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea