Filme

#filme #top filme #comedie cu animale #top comedii

Top 5 comedii cu animale

Animalele sunt de foarte multe ori cele mai bune personaje de filme. Indiferent ca sunt caini, pisici sau rozatoare, acestea au un farmec aparte si te fac sa te indragostesti instant si sa iti doresti.


Stewart Little

Familia Little decide sa adopte un soricel fermecatori,insa aceasta decizie nu este agreata si tolerata de Snowbell, pisica familiei. Aceasta din urma incearca prin tot felul de metode sa scape de soricelul Stewart, dar in final lucrurile scapa de sub control si iau o intorsatura neasteptata.



 

Dr Dolittle

Un medic veterinar isi da seama ca brusc, incepe sa auda toate animalele care il inconjoara. In momentul in care si animalele realizeaza acest lucru, ele il urmaresc pe doctor pentru a le trata de toate problemele de sanatate pe care le au. Din pacate medicul nu stiu cum sa reactioneze in fata acestui fenomen ciudat, asa ca pentru o perioada incepe sa aiba gesturi tot mai necugetate care ii punin pericol atat cariera, cat si familia.

 

Babe

Chiar daca in mod normal purcelusii nu sunt cele mai dragalase animale, Babe te va face sa te indragostesti. Purcelusul Babe este crescut la o ferma, de catre cainii care au grija de stana de oi , dar si de catre celelalte animale care suntla Ferma Hoggett.



 

G Force

Ti-ai putea imagina ca 3 purcelusi de guineea au puteri speciale si aparatura de ultima generatie cu ajutorul carora reusesc sa rezolve cele mai difile activitati de spionaj? Ei bine, cele 3 animalute reusesc sa salveze lumea din mainile unui bilionar diabolic. Acesta din urma concepe o masinarie ce ar putea pune in pericol intreaga umanitate, insa echipa G Force reuseste sa il impiedice pe personajul cel rau sa isi duca planul la sfarsit si salveaza astfel omenirea.



 

100 Dalmatieni

101 Dalmatieni este probabil unul dintre cele mai apreciate filme cu animale. Personajul Cruela De Vil este cel care face filmul sa fie atat de interesant si impresionant, dar nici cei 101 dalmatieni nu se lasa mai prejos.




 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea