Filme

#personaje #top #desene animate #mo #robotzi #f.o.c.a #f.o.c.a. si mo #episod

Top 5 cele mai tari episoade din serialul “Robotzi”

F.O.C.A. si MO sunt fara indoiala unele dintre cele mai indragite personaje animate care < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/au1" title=" Au ">au fost produse vreodata in Romania.

Romanii nu iubesc serialul Robotzi pentru ca ar avea cine stie ce efecte speciale sau o actiune complicata. Ceea ce i-a facut pe internauti nostri sa astepte cu infrigurare aparitia pe Internet a unui nou episod din “Robotzi” este povestea simpla, comicul de limbaj (poate un pic cam deocheat in unele cazuri) si similitudinea dintre intamplarile prin care trec cei doi roboti si ceea ce se petrece in societatea romaneasca actuala.

Iata cum ar ar arata un top al celor mai tari 5 din popularul serial de desene animate “Robotzi”:


 

+.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+- Tatuaj
 

“Tatuaj” a fost postat online pe 20 ianuarie 2011, fiind un episodul in care ne intalnim pentru prima oara cu MO si F.O.C.A , primii roboti de talie mica produsi in Romania, a caror perioada de glorie s-a incheiat odata cu aparitia unor modele de talie mare. Mo si F .O.C.A. au fost “uitati” intr-un depozit al Institutului National de Robotica si trec printr-o serie de intamplari amuzante .
Serialul a debutat cu dreptul. In doar cateva zile, jumatate din Romania ajunsese sa repete obsesiv replica lui Mo: “Apasa-l, apasa-l, apasa-l, apasa-l!”.




 

Defect
 

Mo pare sa se fi defectat, iar F.O.C.A. incerca sa-l repare. In timp ce F.O.C.A. mestereste de zor, Mo prinde Radio Romania Actulitati, canta un fragment dintr-un hit Lady Gaga, receptioneaza semnal TV, pentru ca la final sa se trezeasca povestind un fragment din basmul “Greuceanu”.
Mo isi revine si descopera un obiect zburator roz din fier cu luminite.




 

Pufosenia

 

F.O.C.A In incercarea de a afla ce este cu acea “pufosenie”, Mo scorneste si cateva versuri: “Fraguta cu ciocolata/Si cu frisca amestecata/Cu capsuna multa multa/Si vanilie zmeurica”.




Paralele

In “Paralele”, cei doi roboti incep sa se intrebe daca exista “roboate”. Mo si F.O.C.A. admit ca intr-un univers paralele chiar ei sunt “roboatele”. Peste noapte, se transforma in doua exemplare feminine, echipate cu sani tunati, geanta de firma si...“dildau”, varianta cu baterii a obiectului roz zburator din episodul “Defect”.



 

Vin

In episodul “Vin” descoperim pasiunea lui Mo pentru alcool, o pasiune oarecum neobisnuita pentru posesor de circuite si tranzistori. F.O.C.A. descopera o sticla de vin ce dateaza din 1787, pe care nu o vrea sa o imparta cu prietenul sau. La insistentele lui Mo, F.O.C.A. cedeaza si il lase sa guste din licoarea respectiva. Robotul cu burta ruginita se imbata si explica de ce ii place alcoolul:

“Mo: F.O.C.A., tu stii de ce beau eu?
F.O.C.A.: De ciuda.
Mo: Da, da, da. Da’ mie nu mi- e ciuda ca-s eu suparat. Mie mi-e ciuda ca-s altii fericiti!”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea