Filme

#televiziune #seriale televiziune #seriale enervante

Top 5 cele mai enervante personaje din serialele de televiziune

Este inevitabil: pana si cele mai de succes seriale de televiziune includ in distributie personaje pe care audienta generala pur si simplu nu le poate inghiti. Fenomenul capata uneori o amploare intr-atat de mare, incat publicul ajunge sa roage scenaristii sa "scape" de tot de persoanejele in cauza. Descopera, in continuare, cinci dintre cele mai enervante personaje din serialele de televiziune si vezi daca ii regasesti si pe aceia pe care ii antipatizezi si tu!

1. Janice Litman - "Friends"

Un personaj memorabil, in pofida aparitiilor sporadice in popularul "Friends", este Janice Litman. Nimeni nu-i poate uita vocea nazala si stridenta, care avea darul de a irita instantaneu pana si cel mai calm si intelegator spectator. Sa nu uitam despre rasul la fel de enervant si de strident al aceluiasi personaj!

2. Pete Campbell - "Mad Men"

Pete Campbell, interpretat magistral de Vincent Kartheiser, ar putea castiga cu usurinta titlul de "cel mai viclean personaj din serialele de televiziune". Comportamentul sau spune totul: pe langa aroganta afisata in mod constant, Pete Campbell n-are pic de scrupule ori de remuscari sa inlature pe oricine ii sta in cale.

3. Joffrey Baratheon- "Game of Thrones"

Nu putini sunt aceia care resimt indignare si furie autentica atunci cand se gandesc la Joffrey Baratheon, personajul din "Urzeala Tronurilor", interpretat de Jack Gleeson. Fiul unei regine, Joffrey ucide sute de oameni nevinovati fara sa clipeasca o data din gene, doar pentru a-si proteja ego-ul urias.

4. Andie McPhee - "Dawson's Creek"

"Dawnson's Creek" a fost unul dintre cele mai indragite seriale pentru adolescenti ale anilor '90. Iar cei care l-au urmarit cu interes sunt de acord ca Andie McPhee, jucata de Meredith Monroe, a fost un personaj cu adevarat enervant, din cauza instabilitatii sale mentale si a faptului ca l-a tradat pe indragitul Pacey (Joshua Jackson).

5. Dana Brody - "Homeland"

Poate cea mai noua prezenta in topul celor mai enervante (si detestate) personaje din serialele de televiziune, personajul Dana Brody (Morgan Taylor) a reusit sa starneasca un val de reactii negative la adresa sa la scurt timp dupa aparitia in "Homeland". In permanenta furioasa, capricioasa si incruntata, Dana Brody i-a determinat pe fanii serialului sa le solicite scenaristilor sa o elimine urgent pe adolescenta din distributie.



Sursa foto: de.gameofthrones.wikia.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea