Filme

#brad pitt #actori celebri #filme brad pitt # filmografie brad pitt # celebritati la hollywood

Top 5 cele mai bune filme ale lui Brad Pitt

Anii '90 au reprezentat epoca de aur pentru cariera cinematografica a lui Brad Pitt . Chiar daca a mai jucat in filme importante si ulterior, decada anilor '90 ramane cea mai prolifica pentru starul hollywoodian. Care sunt, totusi, cele mai bune filme ale lui Brad Pitt? Descopera in continuare!

 

1. Fight Club (1999)

 

Un film senzational, 'Fight Club' (1999) este, cu siguranta, unul dintre cele mai reusite din cariera actorului Brad Pitt. Avand la baza romanul omonim scris de Chuck Palahniuk, 'Fight Club' a starnit o multime de controverse, parerile criticilor asupra calitatii sale fiind impartite. Un lucru este ramane cert: atat Film... cat si rolul lui Brad Pitt, sunt memorabile.



 

2. Se7en (1995)

 

Un alt film violent, dar foarte apreciat, este 'Se7en'. In aceasta productie cinematografica, Brad Pitt joaca rolul unui detectiv care incearca sa prinda un criminal sadic ce omoara conform celor sapte pacate capitale. Filmul socheaza, iar Brad Pitt reuseste sa isi interpreteze exceptional personajul.



 

3. The Curious Case of Benjamin Button (2008)

 

Cu toate ca filmul a fost blamat ca aduce prea mult cu productia cinematografica ' Forest Gump ', acest lucru nu i-a stirbit din valoare. Filmul nominalizat la premiile Oscar il infatiseaza pe Brad Pitt in rolul unui barbat diferit de restul lumii: Benjamin Button se naste batran, iar viata sa este un lung proces de intinerire...



 

4. Twelve Monkeys (1995)

 

Anul 1995 a fost, in mod cert, unul prolific pentru Brad Pitt: pe langa 'Seven', actorul a mai jucat si in 'Twelve Monkeys', un film despre un virus creat de oameni care a distrus populatia umana de pe planeta. Productia s-a bucurat de succes si a fost nominalizata la premiile Oscar. Pentru rolul sau din acest film, Brad Pitt a castigat un Glob de Aur.



 

5. Inglourious Basterds (2009)

 

Filmul in regia lui Quentin Tarantino nu avea cum sa lipseasca din topul celor mai bune productii cinematografice in care a jucat Brad Pitt. 'Inglourious Basterds' s-a bucurat de un adevarat succes, iar rolul lui Brad Pitt nu a trecut neobservat, chiar daca vedeta incontestabila a filmului a fost, in cele din urma, actorul Christoph Waltz.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea