Filme

#The Avengers: Age of Ultron #Terminator: Genisys #Mission: Impossible V #The Fantastic Four #jurassic world #lansari cinematografice #filme vara 2015 #filme #cinema

Top 5 cele mai asteptate filme ale verii

2015 a inceput in forta in lumea cinematografica, iar dupa decernarea premilor Oscar, a trecut, cinefilii isi indreapta atentia spre lansarile din aceata vara. Realizatorii se asteapta la incasari record in anul in care ies din noua la rampa veterani ca Tom Criuse, Arnold Schwarzenegger sau Vin Diesel. Unele publicatii vorbesc despre cel mai bun an din industria cinematografica.

The Avengers: Age of Ultron

Sunt foarte multe voci autorizate care il considera al doilea cel mai asteptat film al anului, dupa Star Wars VII. Data lansarii a fost programata pentru prima zi a lunii mai.

Actiunea se petrece in New York unde Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow si Hawkeye trebuie sa salveze inca o data lumea din calea unui super robot, Ultron, creat cu o inteligenta artificiala si putere iesite din comun de personajul interpretat de Robert Downey Jr.

Jurassic world

Parca ieri a fost lansarea primul Jurassic Park dar, cinefilii au asteptat 22 de ani pentru un nou film cu dinozauri si efecte speciale. Jurassic World este regizat de Colin Trevorrow care a inceput acest film inca din 2005 alaturi de scenaristul Derek Connolly. Chris Pratt, Bryce Dallas Howard sau Vincent D’Onofrio sunt actorii distribuiti in unul dintre cele mai asteptate filme ale lui 2015. In Romania va fi lansat in 12 iunie.

Terminator: Genisys

Terminator 5, in regia lui Alan Taylor, ii aduce in prim plan pe Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, Jason Clarke. Va fi o cursa infernala pentru John Connor (interpretat de Jason Clarke), care va ajuta fortele militare sa lupte impotriva robotilor dotati cu armament sofisticat adus din viitor. Premiera va avea loc pe 1 iulie.

Mission: Impossible V

Filmul va ajunge in cimematografe pe 31 iulie, putin mai devreme decat se anuntase initial. Regizorul Christopher McQuarrie ii aduce din nou impreuna  pe Tom Cruise cu Jeremy Renner. Realizatorii filmului nu au dezvaluit inca foarte multe detalii despre noua misiune imposibila pe care o vom vedea pe ecrane incepand cu 31 iulie.

The Fantastic Four

La inceput lui august, trupa celor 4 fantastici revine intr-o noua actiune. Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan si Toby Kebbell sunt patru tineri care se ocupa de domeniul stiintei si care dobandesc super puteri atunci cand un experiment esueaza. Noile puteri le vor folosi pentru a salva Terra de un fost prieten devenit dusman.

Sursa foto: wallpaperrich.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea