Filme

#top filme #filme tari #filme socante # filme zombie

Top 4 filme cu zombi

Daca iti plac filmele cu zombi, ai de ales dintr-o lista destul de lunga si variata, care nu implica neaparat filme horror. Iata doar cateva dintre cele mai bune filme de profil, realizate de-a lungul timpului.

Return of the Living Dead (1985)

Return of the Living Dead este cu adevarat un film horror. Actiunea se invarte in jurul unor adolescenti punkeri care, fara sa isi dea seama, elibereaza un grup de zombii insetati in propriul oras. Actiunea filmului este terifianta, in primul rand datorita regizorului si scriitorului Dan O'Bannon.

Return of the Living Dead ii are in rolurile principale pe Clu Gulager, James Karen si Beverly Randolph.


 

Shaun of the Dead (2004)

Shaun of the Dead nu este nici pe departe un film horror, ci o comedie romantica, produsa in 2004. Productia il are in rolul principal pe Shaun, un tip care isi petrece timpul intr-un bar si care isi neglijeaza mama si prietena. Cand insa se decide sa isi indrepte greselile, persoanele pe care le iubeste sunt atacate de zombi.

Filmul este scris de Simon Pegg si Edgar Wright, regizat de Edgar Wright si ii are in rolurile principale pe actorii Simon Pegg si Frost.

Zombie (1979)

Zombie este unul dintre cele mai bune filme de acest gen, mai ales ca aduce in prim plan cativa monstri care se adapteaza la viata acvatica. Actiunea are loc pe o insula exotica, acolo unde un doctor cauta remediul pentru o epidemie a celor treziti din mormant.

Fido (2006)

Fido este un film canadian de comedie. Actiunea are loc intr-un orasel numit Willard, in care toata lumea cunoaste pe toata lumea, iar corespondenta este adusa de zombi domesticiti. Aici, zombi sunt servitori loiali ai oamenilor si ajuta la treburile casnice, dar si la cele industriale. Un copil din oras se apropie foarte mult de un zombie pe care mama sa l-a adus in casa pentru treburile gospodaresti si incearca sa demonstreze ce aceste creaturi ciudate chiar au sentimente.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea