Top 4 comedii savuroase de la inceputul anilor 2000 pe care ar trebui sa le revezi

Filme

#monsters inc! #meet the parents #comedii #mean girls #miss congeniality

Top 4 comedii savuroase de la inceputul anilor 2000 pe care ar trebui sa le revezi

Inceputul anilor 2000 a fost marcat de lansarea unei puzderii de comedii spumoase in Cetatea Filmului American, pelicule care au facut istorie si care au lansat pe firmamentul Hollywoodului o multime de stele. Pe cele mai reusite si mai populare, precum seria "Placinta americana", le-ai vazut si tu cu siguranta. Daca vrei sa inveselesti o zi mohorata de sfarsit de iarna, iata patru comedii savuroase care te vor binedispune instant!

1. Meet the Parents (2000)

Comedia "Meet the Parents" ("Un socru de cosmar"), care a beneficiat de doua continuari, mai putin reusite insa, s-a bucurat de un real succes gratie interpretarii fara cusur si a replicilor savuroase ale celor doi actori principali, Ben Stiller si Robert de Niro. Peripetiile se tin lant de indata ce Jack Byrnes (de Niro) da cu ochii de cel care isi doreste nespus sa devina sotul fiicei sale, asistentul Greg Focker (Stiller).

2. Miss Congeniality (2000)

Simpatica Sandra Bullock a demonstrat ca poate interpreta cele mai variate personaje si ca este o excelenta actrita de comedie, un exemplu in acest sens fiind rolul din "Miss Congeniality" ("Miss Agent Secret"). Sandra Bullock intra in pielea unei agente FBI care, fortata de o misiune, devine aspiranta la titlul de Miss Statele Unite ale Americii. Iar ea este departe de a fi o papusica gratioasa, delicata si manierata...

3. Monsters, Inc. (2001)

Au trecut deja 13 ani de la lansarea primei animatii din seria "Monsters", care s-a bucurat de o continuare anul trecut ("Monsters University"). Pelicula, castigatoare a unui premiu Oscar pentru "Cea mai buna muzica", ii are in prim-plan pe Sulley si pe Mike, doi monstri din orasul Monstropolis, care se trezesc intr-o situatie aparent fara iesire: sa reuseasca sa o trimita inapoi in lumea oamenilor pe fetita Boo, adusa din greseala pe taramul populat de monstri.

4. Mean Girls (2004)

Cu un scenariu semnat de Tina Fey (Saturday Night Live, "30 Rock"), comedia "Mean Girls" le-a lansat pe acum celebrele Rachel McAdams si Amanda Seyfriend si i-a oferit rolul vietii sturlubaticei Lindsay Lohan. Filmul infatiseaza experienta anilor de liceu in stil american, din perspectiva unei tinere, crescuta in Africa si scolita acasa, care descopera ca nu stie nimic despre jungla urbana si regulile sale.



Sursa foto: ltuoforum.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea