Filme

#filme #top filme #filme tari # filme motivationale

Top 3 filme motivationale

Pentru ca sunt atat de multe filme uimitoare, este destul de greu sa realizezi un top cu cele mai motivationale productii ale tuturor timpurilor. Totusi, iata o selectie cu trei dintre cele ma bune.

1. Rocky

Desi foarte vechi, filmul Rocky se afla pe primul loc in topul productiilor inspirationale. Dincolo de coloana sonora a filmului (care te face sa dai tot ce ai mai bun din tine), Silvester Stalone reuseste sa transforme personajul dintr-un luptator de rand, intr-un adevarat campion.

2. La Vita E Bella

Benigni Guido este un barbat care iubeste viata, cu bune si cu rele si care o cucereste pe sotia sa prin modul lui simplu de a fi. Dupa ce se casatoresc, cei doi au impreuna un baietel. Cand micutul implineste 5 ani, toata familia este dusa intr-un lagar de concentrare. Aici, Guido incearca sa il convinga pe fiul sau ca se afla intr-un joc. Cine respecta anumite reguli (in principiu de a se ascunde de nazisti) castigat un tanc.

Scopul lui Guido este acela de a apara umanitatea si inocenta fiului sau, dar si de a-l proteja de nazistii care erau adevarate fiare.

Guido isi mentine optimismul pe toata durata perioadei in care se afla in lagarul de concentrare, doar pentru a-l determina pe fiul sau sa creada ca este doar un joc cu un premiu foarte mare.

3. The Pursuit of Happyness

Fiind un parinte singur si iubitor, dar fara prea multe posibilitati financiare, Chris Gardner (Will Smith) incearca sa faca orice pentru a asigura confortul fiului sau.

Christopher (Jaden Christopher Syre Smith) incepe sa simta din ce in ce mai mult presiunea lipsurilor financiare, insa Chris este foarte determinat sa ajunga cat mai sus, chiar daca asta inseamna sa inceapa de jos.

Chris si fiul sau trec prin perioade foarte dificile: sunt dati afara din apartamentul in care locuiau si ajung sa manance la cantina saracilor si sa doarma prin toaletele publice. Aceasta situatie nu face decat sa il intareasca si mai mult pe Chris si sa isi depaseasca limitele.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea