Filme

#filme #jason statham #top filme #filme tari # filme jason statham

Top 3 filme cu Jason Statham

Jason Statham a fost, initial, concurent olimpic pentru echipa nationala britanica, dupa care s-a reprofilat si a devenit fotomodel, dealer pe piata neagra si abia apoi si-a descoperit pasiunea pentru film.

De fapt, actorul a fost recomandat pentru un rol de catre agentia de modele pentru care lucra la momentul respectiv. Astfel, Jason Statham a obtinut rolul Bacon din "Lock, Stock and Two Smoking Barrels". De-a lungul timpului Jason Statham a jucat in nenumarate filme de actiune. iata o selectie cu cele mai bune.

1. Crank (2006)

Jason Statham interpreteaza rolul lui Chev Chelios, un asasin profesionist care are prea multi dusmani. Acestuia i se injecteaza o substanta care il va ucide daca el nu reuseste sa isi mentina pulsul cat mai ridicat. Pentru a ajunge sa descopere antidotul, dar si pentru a descoperi cine i-a injectat otrava, Chev merge intr-o cursa care ii tine pulsul la cote maxime: acesta conduce intr-un ritm greu de imaginat, se bate cu cei mai agresivi gangsteri si face sex cu prietena lui, in plina strada, in vazul tuturor.

2. The Transporter (2002)

Frank Martin este un curier special care lucreaza doar pentru sume mari de bani. Acesta are un set de reguli pe care nu le incalca niciodata, astfel ca nu cunoaste niciodata numele angajatorului si nu verifica, sub nicio forma, continutul pachetului. Din pacate pentru el, este nevoit sa desfaca unul dintre pachete si sa intre astfel intr-un razboi al clanurilor mafiote.

3. Cellular (2004)

Cellular este unul dintre putinele filme in care Jason Statham interpreteaza rolul personajului negativ. Acesta face parte dintr-o gasca care rapeste o profesoara de liceu si care o duce pe aceasta intr-o locatie necunoscuta. Femeia, incearca sa scape si ajunge in posesia unui telefon pe care il foloseste si suna la un numar, la intamplare. Din fericire pentru ea, profesoara are noroc si suna la un tanar care, desi sceptic la inceput, o crede si incearca sa o ajute.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea