Filme

#filme #comedii romantice #top filme #filme 2011 #top comedii

Top 3 comedii romantice din 2011

Anul 2011 a fost destul de bogat in ceea ce priveste comediile romantice. Productiile de anul trecut au avut incasari foarte mari si au primit aprecieri atat din partea criticilor, cat si din partea publicului. Iata un top al celor mai bune comedii romantice din 2011.

1. The Change-Up


The Change-Up este povestea a doi prieteni care, dintr-o greseala, ajung sa faca schimb de corpuri si sa fie obligati sa "joace in hora" in care au intrat. Partea amuzanta este ca cei doi sunt persoane extrem de diferite: unul dintre ei este un pierde-vara, un tip cool care este iubit de femei, iar celalalt este familist convins si are o cariera de succes . Din pacate, in timpul acestui schimb de corpuri au loc cateva evenimente care le schimba vietiloe celor doi protagonisti.




2. Crazy, Stupid, Love

Cal este un barbat indragostita pana peste cap de sotia sa (cea care i-a fost iubita inca din liceu), este fericit cu casa pe care o are, cu cariera si cei 3 copiii. Din pacate, tot cerul se prabuseste peste el in momentul in care descopera ca sotia lui il inseala cu un coleg de serviciu si ca, mai mult decat atat, vrea sa divorteze.

Cal intra intr-o pasa foarte proasta si ajunge sa isi petreaca tot timpul liber intr-un bar. Aici il intalneste pe Jacob Palmer ( Ryan Gosling ), un tanar fermecator, un adevarat playboy. Acesta stie cum sa vorbeasca cu femeile, stie cum se le cucereasca si isi propune sa il transforme pe Cal intr-o copie fidela a sa. Experiementul se dovedeste a fi un succes, insa acest lucru nu pare sa ii aduca fericirea protagonistului.




3. Midnight in Paris

Midnight in Paris este o comedie romantica de exceptie care reuseste sa te transpuna din anul 2011 in vremurile unora dintre cei mai celebri scriitori si pictori. Povestea incepe cu vacanta unui cuplu proaspat logodit care, pe masura ce trece timpul descopera ca sunt tot mai diferiti si ca isi doresc alte lucruri de la viata. Filmul este o combinatie perfecta de comedie romantica cu fantezie, iar partile cele mai interesante ale filmului iau nastere in momentul in care actorul principal se plimba pe strazile Parisului la miezul noptii si este transpus rapid intr-o lume magica.





 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea